Selecta tilbud

Selecta er en tysk producent, der står for både udvikling, design og fremstilling. Det tyske mærke evner at kombinere materialer af højeste kvalitet med et design, der er unikt, selvstændigt og moderne. Fremstillingen sker altid med respekt for de fantastiske materialer, der anvendes, og produkter fra dette brand har en god holdbarhed. Selecta er et af de mærker, som vi hos Schwarz Senge har størst tiltro til. På denne side bliver du præsenteret for forskellige gode tilbud fra Selecta. Så hvis du holder af at spare penge og samtidig anskaffe dig et produkt i en solid kvalitet, er det måske her, du kan gøre dit næste kup. Måske at du er heldig, at vi lige netop har den sengeramme, madras eller lignende, som du mangler hjemme i dit soveværelse. Husk, at du altid kan spørge os til råds, hvid du er i tvivl, om du nu også har fundet det helt rette tilbud fra Selecta. Selvom det er dejligt at spare penge, skal valget også være det optimale til netop dig.
 

1 vare

Sorter faldende

1 vare

Sorter faldende

Prøv et af vores fordelagtige Selecta tilbud

Sætter du pris på en god nats søvn, kan du være sikker på, at et produkt i vores sortiment af Selecta tilbud er værd at overveje. Den gode nattesøvn bør ikke undervurderes. Slet ikke i disse travle tider. Faktisk minimerer ordentlig nattesøvn risikoen for at begå fejl i forbindelse med for eksempel arbejde. Det ved de dygtige håndværkere fra Selecta. Med smarte funktioner og produkter i høj kvalitet kan det ofte betale sig at købe et af vores Selecta tilbud.

Sengeprodukter i vores udbud af Selecta tilbud er ofte zoneinddelt. Det betyder, at der er mulighed for mere støtte ved ryggen og mere fleksibilitet i skulderregionen. På den måde opnår man en mere neutral sovestilling. Dette er afgørende for at bevare en sund rygsøjle. Går man op i sunde sovestillinger, kan det helt klart anbefales at dykke ned i vores Selecta tilbud. Uanset om man leder efter en madras, sengebund eller andet, vil det være til fordelagtige priser her på siden.

Sov i den seng, der passer til din krop

Nogle anbefaler, at man skifter sin seng mindst en gang hvert tiende år. Ens behov til sengen er nemlig i høj grad også aldersbestemt. Kroppen ændrer sig konstant. Hele livet igennem er det dog vigtigt at passe på sin krop, især sin rygsøjle. Derfor er man nødt til at tage løbende stilling til sine ergonomiske behov. Måske er man i sine unge dage lidt bredere over skuldrene. I dette tilfælde har man brug for en høj grad af fleksibilitet med sit produkt i vores sortiment af Selecta tilbud. Senere er man måske lidt bredere ved hofterne. Så skal der være ekstra elasticitet ved dette område i sengen. Den slags kan også imødekommes med produkter fra vores Selecta tilbud. Hvis du finder noget, du kan lide blandt vores Selecta tilbud, må du endelig henvende dig til os med spørgsmål!