Selecta sengebunde

Det er med stor glæde at vi her på denne side kan præsentere dig for vores udvalg af Selecta sengebunde. Sengebunde fra Selecta udmærker sig ved deres gode kvalitet til fine priser. De har allerede forbedret rigtig mange danskeres nattesøvn, og nu har du også mulighed for at investere i en af de ergonomiske sengebunde. På denne side bliver du blandt andet præsenteret for sengebunden med en meget flad konstruktion – denne model har lameller med en særligt høj slidstyrke, for blot at nævne en af sengebundens mange fordele. Det kan også være, at du leder efter en sengebund, der kan fås med zoneinddeling? Du finder den lige her. Læs mere om de forskellige Selecta sengebunde, som forhandles her hos Schwarz Senge, ved at klikke på de enkelte produkter. Hvis du har lyst til at teste en Selecta sengebund i virkeligheden, kan det gøres i vores fysiske forretning på Østerbro i København.
 

3 varer

Sorter faldende

3 varer

Sorter faldende

Selecta sengebund – et ergonomisk valg

Med en Selecta sengebund er du sikret det optimale fundament for din seng. Har bunden den korrekte understøttelse til madrassen, vil man opleve forøget komfort. En sengebund fra Selecta kan være mere eller mindre elastisk. De har modeller med zoneinddelinger. I disse er der indtænkt ekstra fleksibilitet til skulderregionen, så man synker mere ned i skulderhøjden. I midten kan den indstilles til at være mere robust.

Selecta sengebunde giver den optimale ergonomi i forhold til at bevare en neutral rygsøjle. Både når man ligger på ryggen og på siden, er det vigtigt, at man sover med neutral rygsøjle. Skævheder i rygsøjlen kan hurtigt blive en billet til kiropraktoren. Det kan man minimere risikoen for med en Selecta sengebund. Foruden at være ergonomisk designet er den lavet af kvalitetsmaterialer. Solid bøg gør den meget holdbar. Derudover giver det lyse bøgetræ også sengebunden et flot og naturligt udtryk. Kvalitet og elegance – det er, hvad man får med en Selecta sengebund.

Få det bedste grundlag for nattesøvnen

Der findes mange råd til, hvordan man opnår god søvn. Hold dig til et søvnskema, dyrk motion, pas på, hvad du spiser. Her hos Schwarz Senge er vi overbevist om, at den gode søvn kan hjælpes godt på vej med det bedste underlag at ligge på. Her kommer en Selecta sengebund ind i billedet. De fleste mennesker fungerer efter eget udsagn bedst efter syv til otte timers sammenhængende søvn. Men hvad nytter otte timers søvn, hvis man ikke ligger behageligt?

Få dine otte timer med super komfort med en Selecta sengebund. På den måde kan du være frisk til en lang dag på arbejdet. Mange af timerne på arbejdet foregår formentlig også i uhensigtsmæssige stillinger. Derfor er en ergonomisk sengebund fra Selecta endnu mere oplagt. Vil du opgradere din sengebund, skal du ikke tøve med at tage fat i os!