Selecta madrasser

Nedenfor ses vores udvalg af Selecta madrasser, som er kendt for deres gode kvalitet til meget fornuftige priser. Hos Schwarz Senge stræber vi efter at have de bedste Selecta madrasser på lager. Vores madrasser fra Selecta er madrasser, som kan hjælpe dig til at få en skøn nattesøvn. Både størrelsen og hårdhedsgraden er noget, virksomheden overvejer nøje, når de fremstiller deres madrasser. Med en Selecta madras kan du komme til at opleve kropsvenlige funktionszoner og markant skulderkomfort. Bag deres produkter ligger en gennemgående research i, hvad der er ergonomisk korrekt. Uanset hvad dine specifikke krav til en god nattesøvn er, vil en af deres madrasser være en god investering. Det er en madras, som først og fremmest vil sikre dig den nødvendige støtte af rygsøjlen i mange år frem. Er du interesseret i, hvad den tyske sengefabrikant står for, kan du læse mere om dette nederst på siden.
 

2 varer

Sorter faldende

2 varer

Sorter faldende

Forkæl dig selv med en blød Selecta madras

Køber du en Selecta madras, vil du få en madras i høj kvalitet. Det kan du være sikker på, fordi den er fremstillet af erfarne medarbejdere, som har styr på håndværket. Målet med en Selecta madras er først og fremmest at give dig den bedste nattesøvn. Det sikrer de fra Selectas side med materialer som skum og latex, der er fremstillet af nøje udvalgte materialer, som for eksempel sojabønneolie.

Hemmeligheden bag en afslappende og forfriskende søvn er den korrekte sovestilling. Alle deres madrasser har anatomiske zoneinddelinger, der garanterer en gennemgående komfort. Ifølge Selecta er det kombinationen af en god sengeramme og madras, der giver den bedste nattesøvn. Vil du vågne frisk, veludhvilet og uden spændinger? Så bør du have en madras, hvor du kan sove med en neutral rygsøjle både på siden og på ryggen. Der er gode muligheder for at opnå dette med en Selecta madras.

Selectas vision er at udvikle den ultimative seng

For Selecta handler det om mere end bare at sælge senge. Der ligger faktisk et omfattende netværk og samarbejde bag en Selecta madras. De tager del i en indsats for at skabe opmærksomhed om de mest ergonomisk korrekte senge i den højeste kvalitet. Derudover hjælper de med at fremme de familieejede virksomheder i Tyskland. Igennem deres samarbejde har de også forpligtet sig på mere bæredygtighed.

Ved at tage del i fællesskabet er de en del af udviklingen af bedre og bedre senge. Visionen rækker ud langt ud over eget økonomiske overskud. Målet med en Selecta madras er den ultimative kvalitet og bæredygtighed. Derfor skal du bestemt overveje en madras fra den ambitiøse fabrikant. Skulle du være interesseret i en Selecta madras, vil vi hjertens gerne høre fra dig.