Schramm Madrasser

Schwarz Senge er den eneste danske forhandler af Schramm – et traditionsrigt tysk mærke. Schramm er nok ikke et superkendt i Danmark, men det er en ærgerligt, for de fremstiller nogle af de allerbedste senge i verden. Det tyske mærke er det oplagte valg til dig, der ikke vil have en standardløsning, når det kommer til senge og madrasser. Der er et hav af muligheder for at skræddersy din egen seng eller madras, som fremstilles efter mål. Du kan også glæde dig over vidunderlige naturmaterialer – f.eks. uld, kashmir, silke og talalay-latex. Du må regne med otte ugers leveringstid, men så får du til gengæld også din helt egen luksusmadras, der er formet efter din ryg og har personlige detaljer hele vejen igennem. Men en Schramm madras giver dig mere end det. Du får ikke bare et skræddersyet kvalitetsprodukt i lækre naturmaterialer, når du vælger en Schramm madras. Der er også tale om et håndlavet produkt, så selv i byggeprocessen bliver der kælet for din madras, hvilket bidrager til en kvalitet, der er helt i top.
 

Oplev stor komfort i en Schramm madras

I Schramm madrasser finder du naturmaterialer med en høj grad af åndbarhed, der gør sengen vanedannende dejlig at ligge i. Med Schramms OEKO-TEX Standard 100-certificering er du garanteret at en Schramm madras overholder visse kvalitetskrav. Det indebærer, at den er testet for skadelige kemikalier, allergifremkaldende farvestoffer og lignende. En Schramm madras er dermed beviseligt skånsom ved din hud.

Derudover skal den være god ved din krop. Det sikrer de hos Schramm ved at implementere forskellige fjederkræfter i Schramm madrassen. De ved, at bækkenet udgør cirka 42% af kropsvægten. Det betyder, at der skal være mere støtte her for at afbalancere trykket. På den måde aflastes rygsøjlen og musklerne. Ligeledes har de et patenteret skulderbeslag, som gør, at din skulder synker behageligt ned i madrassen. Det sker på grund af en kombination af blidere fjedre og elastisk bomuldsstof.

Historien bag de imponerende madrasser

Hele tre generationer har varetaget Schramm. I 1923 blev virksomheden stiftet af Karl Schramm senior. Senere specialiserede hans søn sig i at producere madrasser og bundmadrasser i højeste kvalitet. Dernæst fulgte deres originale senge og fuldt integrerede to-madrassystemer. I dag er der cirka 200 medarbejdere, der er en del af produktionen af blandt andet Schramm madrasser. Denne produktion finder sted på deres egne værksteder. Her laver de madrasser, polstrer og syr, og de tager altid højde for individuelle kundeønsker. Det er en af grundene til, at flere og flere vælger en Schramm madras.

Fra deres fabrik i Winnweiler fremstilles der på den gode side af 10.000 madrasser årligt. Alene mængden af producerede Schramm madrasser vidner om kundernes accept af kvaliteten. Hos Schramm udmærker de sig i den grad på deres evne til at fremstille madrasser, der sikrer den gode søvn. Lyder dette som noget for dig, må du endelig kontakte os!