Saffron Beds topmadrasser

Skal du bruge en topmadras, så har vi her et større udvalg af lækre Saffron topmadrasser, som vil gøre sig godt til senge fra det populære mærke. Vores udvalg er nøje sammensat af komfortable kvalitetsprodukter, der samtidig er yderst slidstærke. Du kan derfor regne med at finde en Saffron topmadras, der passer til dine søvnbehov, uanset hvilken madras du placerer den på. Du kan i ro og mag gennemgå udvalget her på vores side eller lægge vejen forbi vores store butik på Østerbro. Her finder du 500 kvadratmeter fyldt med senge, sengetilbehør og selvfølgelig også masser af topmadrasser.
 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.
hestehår
 
HESTEHÅR
Hestehår er et af de bedste naturmaterialer, der kan komme i en seng. De absorberende og ventilerende egenskaber er unikke.
Cashmere
 
CASHMERE
I udvalgte modeller bruger Saffron cashmere. Det gælder både i madrasserne og vores topmadrasser. Cashmere har en unik blødhed og virker samtidig temperaturregulerende under søvnen.
Uld
 
ULD
Uld har enestående egenskaber, der ikke overgås af noget andet naturmateriale. Uld har de perfekte temperaturregulerende egenskaber. Det køler om sommeren og varmer om vinteren.
Bomuld
 
BOMULD
Bomuld er et af vores vigtigste naturmaterialer i en Saffron seng. Dets fantastiske evne til at opfange og transportere fugt er uden sammenligning. Når vi bruger bomuld, er det sammen med uld og hestehår. Tilsammen giver det en blød og helt unik oplevelse af at ligge tørt, luftigt og i den rette temperatur.
Fyrretræ
 
NORDISK FYRRETRÆ
Saffron bruger fyrretræ fra de nordiske lande. Kvalitet og egenskaber herfra er i top og passer dermed perfekt til de krav vi stiller.
Fjedre
 
FJEDRE
Saffron bruger kvalitets stålfjedre i vores senge. Hver fjeder er placeret i sin egen lille pose. På den måde sikrer vi, at hver fjeder arbejder individuelt. Alt sammen for at skabe en seng, der smyger sig om kroppen, når du ligger i sengen.

 

Du får mange fordele med en Saffron topmadras

Moderne senge og madrasser, som dem vi sælger her hos Schwarz Senge, behøver ikke nødvendigvis en topmadras for at være komfortable. Men selvom du skulle have en seng i god kvalitet, kan der stadig være mange årsager til at anvende en Saffron topmadras. Topmadrassen mindsker nemlig slitage på selve sengen og er dermed med til at forlænge levetiden. Samtidig beskytter en Saffron topmadras også den mere værdifulde, underliggende madras mod sved, væske, skidt og lignende. Endelig kan topmadrassen selvfølgelig stadigvæk gøre sengen endnu mere blød og behagelig.

Vores topmadrasser kommer i mange forskellige udgaver, da vi har sammensat et bredt og varieret udvalg heraf for at kunne imødekomme så mange ønsker og behov som muligt. Du kan f.eks. få Saffron topmadrasser, som er allergivenlige og med lang levetid. Du finder også håndlavede modeller bestående af naturlige materialer. Ofte kombinerer Saffron desuden flere positive egenskaber i et og samme produkt. Da seng og madras altid er en stor investering, fører vi topmadrasser i flere forskellige prisklasser, så din gode søvnoplevelse ikke bliver ødelagt af økonomiske kvaler.

Find den helt rigtige topmadras i vores nøje udvalgte sortiment

Hos Schwarz Senge har vi mere end 70 års erfaring med at sælge senge og sengeudstyr. Vi ved derfor om nogen, at der er rigtigt mange forskellige modeller på markedet – også når det kommer til topmadrasser – og det nogle gange kan tage lidt tid at finde rundt i. Vi sidder derfor altid klar til at rådgive i forhold til valget af din nye Saffron topmadras, ligesom du selv kan afprøve dem på egen krop i vores store butik på Østerbro.

Selve størrelsen på din Saffron topmadras afhænger selvfølgelig af din seng, men vi rådgiver dog gerne om andre spørgsmål vedrørende åndbarhed, materiale og hårdhed. Se nærmere på de enkelte produkter ved at klikke på dem, eller kontakt os for at høre mere.