Saffron Beds sengetilbehør

Har du investeret i en seng fra Saffron, og er du nu på udkig efter tilbehør hertil? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Schwarz Senge finder du nemlig et stort sortiment af Saffron sengetilbehør, og som altid har vi sat kvaliteten i højsædet. Det vil sige, at vores produkter er nøje udvalgt og kommer fra nogle af markedets mest anerkendte producenter. Vi har silkebløde sengesæt og hovedpuder i flere farver og mange forskellige størrelser. Eller hvad med et sæt lameller eller kraftfulde aluminiumsben? Næsten uanset hvilken type Saffron sengetilbehør du leder efter, kan du finde det på siden her.
 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.
hestehår
 
HESTEHÅR
Hestehår er et af de bedste naturmaterialer, der kan komme i en seng. De absorberende og ventilerende egenskaber er unikke.
Cashmere
 
CASHMERE
I udvalgte modeller bruger Saffron cashmere. Det gælder både i madrasserne og vores topmadrasser. Cashmere har en unik blødhed og virker samtidig temperaturregulerende under søvnen.
Uld
 
ULD
Uld har enestående egenskaber, der ikke overgås af noget andet naturmateriale. Uld har de perfekte temperaturregulerende egenskaber. Det køler om sommeren og varmer om vinteren.
Bomuld
 
BOMULD
Bomuld er et af vores vigtigste naturmaterialer i en Saffron seng. Dets fantastiske evne til at opfange og transportere fugt er uden sammenligning. Når vi bruger bomuld, er det sammen med uld og hestehår. Tilsammen giver det en blød og helt unik oplevelse af at ligge tørt, luftigt og i den rette temperatur.
Fyrretræ
 
NORDISK FYRRETRÆ
Saffron bruger fyrretræ fra de nordiske lande. Kvalitet og egenskaber herfra er i top og passer dermed perfekt til de krav vi stiller.
Fjedre
 
FJEDRE
Saffron bruger kvalitets stålfjedre i vores senge. Hver fjeder er placeret i sin egen lille pose. På den måde sikrer vi, at hver fjeder arbejder individuelt. Alt sammen for at skabe en seng, der smyger sig om kroppen, når du ligger i sengen.

 

Fuldend soveværelset med det rette Saffron sengetilbehør

Hos Schwarz Senge går vi altid meget op i søvnkvalitet og komfort. Det gælder både, når vi sælger komplette senge, og når vi sælger Saffron sengetilbehør. Materialet skal være i orden, og det samme skal håndværket. Men når det er sagt, så vejer spørgsmål som design, farve og udseende også en del, når det kommer til sengetilbehør. Det er nemlig ofte her, du har muligheden for at sætte et personligt præg på tingene, så det ikke føles som om, du sover i en hotelseng.

På siden her kan du gå på opdagelse i Saffron sengetilbehør i mange forskellige stilarter. Mulighederne er mange. Du kan f.eks. pynte op med smarte puder eller et smukt, blødt sæt sengetøj. Vi har også stilfulde meget andet udstyr, du kan bruge til at indrette soveværelset med. Alt Saffron sengetilbehør har selvfølgelig også praktisk værdi, og der er ofte tale om, at form og funktion går hånd i hånd.

Sengetilbehør og mærker vi kan stå inde for

Vores udvalg af Saffron sengetilbehør er nøje udvalgt. Vi køber ikke ind, bare fordi en fabrik kan levere en masse billige sengeset, lamelbunde eller ben. I stedet samarbejder vi med kvalitetsproducenter som Butterfly, Carpe Diem og Dunlopillo om at få et skarpt sortiment, der rummer noget til ethvert behov, og hvor vi altid kan stå inde for kvaliteten.

Har du spørgsmål i forhold til vores udvalg af Saffron sengetilbehør, eller har du specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os over enten mail eller telefon. Vi har også et omfattende udvalg i vores fysiske på Østerbro. Her kan du gå på opdagelse i 500 kvadratmeter med senge og sengetilbehør, og vores dygtige personale står selvfølgelig klar til at vise rundt og komme med grundig købsvejledning. Vi har mere end 70 års erfaring, og hver eneste dag bliver vi klogere på søvn og sengeudstyr.