Saffron Beds sengegavle

En Saffron sengegavl er prikken over i'et på sengens udseende, men vores mange flotte sengegavle er selvfølgelig ikke kun til pynt. Sengegavlen giver også mere komfortabel oplevelse, hvis den benyttes som ryglæn. Med vores mange polstrede Saffron sengegavle kan du for eksempel længe dig tilbage – halvt siddende og halvt liggende – og nyde en god bog eller en spændende film i sengen. Helt uden brug af puder. Du kan vælge mellem stilfulde, afdæmpede farver som cremet gul, grå og mat sort. Vi fører også elegante tekstilbeklædte sengegavle, der giver en lidt hårdere nakkestøtte. Igen er der masser af farvevarianter at vælge imellem, ligesom at bredden kan tilpasses. Vælg for eksempel mellem 90, 120, 160 og 180 cm.
 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.
hestehår
 
HESTEHÅR
Hestehår er et af de bedste naturmaterialer, der kan komme i en seng. De absorberende og ventilerende egenskaber er unikke.
Cashmere
 
CASHMERE
I udvalgte modeller bruger Saffron cashmere. Det gælder både i madrasserne og vores topmadrasser. Cashmere har en unik blødhed og virker samtidig temperaturregulerende under søvnen.
Uld
 
ULD
Uld har enestående egenskaber, der ikke overgås af noget andet naturmateriale. Uld har de perfekte temperaturregulerende egenskaber. Det køler om sommeren og varmer om vinteren.
Bomuld
 
BOMULD
Bomuld er et af vores vigtigste naturmaterialer i en Saffron seng. Dets fantastiske evne til at opfange og transportere fugt er uden sammenligning. Når vi bruger bomuld, er det sammen med uld og hestehår. Tilsammen giver det en blød og helt unik oplevelse af at ligge tørt, luftigt og i den rette temperatur.
Fyrretræ
 
NORDISK FYRRETRÆ
Saffron bruger fyrretræ fra de nordiske lande. Kvalitet og egenskaber herfra er i top og passer dermed perfekt til de krav vi stiller.
Fjedre
 
FJEDRE
Saffron bruger kvalitets stålfjedre i vores senge. Hver fjeder er placeret i sin egen lille pose. På den måde sikrer vi, at hver fjeder arbejder individuelt. Alt sammen for at skabe en seng, der smyger sig om kroppen, når du ligger i sengen.

 

En Saffron sengegavl giver et komfortabelt ryglæn

Når snakken falder på komfort i sengen, er fokus næsten altid på, hvordan man ligger mest komfortabelt. Men det ignorerer al den tid, man bruger i en halvt siddende eller halv liggende positur. Med en Saffron sengegavl fra vores sortiment kan du øge komforten, når du læser en bog inden sengetid. Eller når du er en smule syg og arbejder på computeren i sengen. En Saffron sengegavl giver god støtte til ryggen og gør det lettere at holden en komfortabel positur, når du bruger sengen til andet end at sove. Sengegavlen kan også være yderst praktisk som ryglæn i de tilfælde, hvor din seng ikke står direkte op ad en væg.

Komfort er selvfølgelig altid det vigtigste i en seng, men da der også er tale om et møbel, som fylder godt i rummet, må det også gerne se flot ud. En Saffron sengegavl, der matcher indretningen i rummet, kan på den måde få din seng til at fremstå endnu mere luksuriøs.

Stort udvalg af alt det bedste sengeudstyr fra Saffron

Skal du have en sengegavl til din Saffron seng, er du kommet til det helt rette sted. Hos Schwarz Senge har vi mere end 70 års erfaring med at sikre danskere en god og behagelig søvn. Vi ønsker at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen, og derfor er alt vores sengeudstyr af den fineste kvalitet. Det gælder selvfølgelig også for vores udvalg af Saffron sengegavle, der kombinerer solidt håndværk med de bedste materialer.

Har du behov for mere information, er du mere end velkommen til at kontakte os over telefon eller besøge vores store butik på Østerbro. Her kan du gå på opdagelse i mere end 500 kvadratmeter med senge og sengeudstyr, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Saffron sengegavl.