Saffron Beds sengeborde

Hvis du leder efter et smukt og praktisk sengebord, der matcher kvalitetssengene fra Saffron, er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig få et Saffron sengebord, der med sit smukke design og sin høje kvalitet, kan måle sig med din seng. Vi har flere forskellige sengeborde at vælge imellem, og de passer naturligvis både til senge fra Saffron og mange andre producenter. Du kan blandt andet vælge mellem Saffron sengeborde i sort, hvid og grå, og de eksklusive sengeborde kommer i flere forskellige design. Så uanset om du foretrækker et rundt eller et firkantet sengebord eller måske endda en model med hjul, kan du få dit ønske opfyldt.
 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.
hestehår
 
HESTEHÅR
Hestehår er et af de bedste naturmaterialer, der kan komme i en seng. De absorberende og ventilerende egenskaber er unikke.
Cashmere
 
CASHMERE
I udvalgte modeller bruger Saffron cashmere. Det gælder både i madrasserne og vores topmadrasser. Cashmere har en unik blødhed og virker samtidig temperaturregulerende under søvnen.
Uld
 
ULD
Uld har enestående egenskaber, der ikke overgås af noget andet naturmateriale. Uld har de perfekte temperaturregulerende egenskaber. Det køler om sommeren og varmer om vinteren.
Bomuld
 
BOMULD
Bomuld er et af vores vigtigste naturmaterialer i en Saffron seng. Dets fantastiske evne til at opfange og transportere fugt er uden sammenligning. Når vi bruger bomuld, er det sammen med uld og hestehår. Tilsammen giver det en blød og helt unik oplevelse af at ligge tørt, luftigt og i den rette temperatur.
Fyrretræ
 
NORDISK FYRRETRÆ
Saffron bruger fyrretræ fra de nordiske lande. Kvalitet og egenskaber herfra er i top og passer dermed perfekt til de krav vi stiller.
Fjedre
 
FJEDRE
Saffron bruger kvalitets stålfjedre i vores senge. Hver fjeder er placeret i sin egen lille pose. På den måde sikrer vi, at hver fjeder arbejder individuelt. Alt sammen for at skabe en seng, der smyger sig om kroppen, når du ligger i sengen.

 

Et Saffron sengebord matcher både seng og indretning

Selvom der er tale om et forholdsvist lille møbel, er sengebordet næsten ikke til at undvære. Her kan du lægge telefonen eller aftenlitteraturen, og vælger du en større model, er der også plads til, at du også kan have et glas vand og vækkeuret stående. Alene det, at du slipper for at skulle rejse dig lige inden sengetid, kan have stor indvirkning på, hvor hurtigt du falder til ro. Derfor kan det ofte betale sig at vælge et Saffron sengebord med plads til mere end blot natlampen.

Men funktionalitet er selvfølgelig ikke alt, når det kommer til at vælge et Saffron sengebord. Møblet skal helst også stå godt til sengen og den øvrige indretning i soveværelset. Du kan derfor finde borde i flere forskellige former og størrelser her hos os. Blandt de mulige farvevarianter finder du både minimalistiske farver som sort og hvid, og visse Saffron sengeborde kan også fås i træfarver såsom eg eller bøg, der går godt til en naturlig indretning.

Vi fører sengeborde i mange forskellige stilarter og design

Uanset om du foretrækker et Saffron sengebord, der håndlavet af solidt træ, eller en minimalistisk model, der ikke fylder så meget i rummet, så burde du kunne finde det rette møbel i vores nøje udvalgte sortiment. Vi har nemlig sammensat et bredt og varieret udvalg, og vi fører kun produkter fra anerkendte brands.

Ved at klikke på det enkelte produkt, kan du se nærmere detaljer såsom bordets dimensioner. Du kan selvfølgelig også vælge at tage produkterne i selvsyn ved at besøge vores 500 kvadratmeter store butik på Østerbro, hvor vi har et stort udvalg af sengeborde, senge og øvrigt tilbehør. Hvad enten du handler online eller i butikken, er vi selvfølgelig behjælpelige med kyndig rådgivning. Med et Saffron sengebord fra vores sortiment får du praktisk funktionalitet, lækkert design og solid kvalitet i ét og samme produkt.