Saffron Beds kontinentalsenge

En Saffron kontinentalseng er den ukronede konge af drømmeland. Her kan du sove sødt og roligt takket være de mange lag af madrasser, der, sammen med en luksuriøs ramme, udgør sengen. Takket være det flotte design er sengen desuden en fryd, både når øjnene er åbne eller lukket i. De håndlavede kontinentalsenge består af mere end 20 forskellige lag på tværs af topmadras, madras og base, mens et unikt fjedersystem sørger for, at du altid ligger godt og komfortabelt. Hos Schwarz Senge kan du finde lige præcis den Saffron kontinentalseng, du drømmer om. Vi fører flere forskellige modeller, og du kan få sengen leveret i lige de dimensioner, der passer til dine behov.
 

3 varer

Sorter faldende

3 varer

Sorter faldende

Sov godt – nu og mange år frem – i en Saffron kontinentalseng

Køber du en Saffron kontinentalseng hos Schwarz Senge, kan du få lige den model, du drømmer om. Vi har kontinentalsenge i flere forskellige design, og du har selvfølgelig også en bred vifte af muligheder at vælge imellem, når du skal finde den rigtige størrelse. Hvor design, størrelse og pris varierer, så er kvaliteten konstant. Alle vores Saffron kontinentalsenge er håndlavet af dygtige sengesnedkere med mange års erfaring, så der bliver virkelig gjort noget ud af hver eneste detalje. Derfor vil kontinentalesengene utvivlsomt også kunne pynte i langt de fleste soveværelser.

Komforten er selvsagt også i top. Madrasserne er fyldt med slidstærke naturmaterialer, og det er naturligvis muligt at vælge imellem forskelligheder grader af hårdhed, så sengen passer til dine præferencer. Du kommer til at ligge godt og behageligt, næsten uanset hvor meget du måtte vende og dreje dig under søvnen, takket være to separate fjedresystemer, der tager højde for den mindste bevægelse. Med en Saffron kontinentalseng laver du dermed en langtidsinvestering i din fremtidige søvn, og den familieejede virksomhed giver endda hele 30 års garanti på fjedre og sengeramme.

 

hestehår
 
HESTEHÅR
Hestehår er et af de bedste naturmaterialer, der kan komme i en seng. De absorberende og ventilerende egenskaber er unikke.
Cashmere
 
CASHMERE
I udvalgte modeller bruger Saffron cashmere. Det gælder både i madrasserne og vores topmadrasser. Cashmere har en unik blødhed og virker samtidig temperaturregulerende under søvnen.
Uld
 
ULD
Uld har enestående egenskaber, der ikke overgås af noget andet naturmateriale. Uld har de perfekte temperaturregulerende egenskaber. Det køler om sommeren og varmer om vinteren.
Bomuld
 
BOMULD
Bomuld er et af vores vigtigste naturmaterialer i en Saffron seng. Dets fantastiske evne til at opfange og transportere fugt er uden sammenligning. Når vi bruger bomuld, er det sammen med uld og hestehår. Tilsammen giver det en blød og helt unik oplevelse af at ligge tørt, luftigt og i den rette temperatur.
Fyrretræ
 
NORDISK FYRRETRÆ
Saffron bruger fyrretræ fra de nordiske lande. Kvalitet og egenskaber herfra er i top og passer dermed perfekt til de krav vi stiller.
Fjedre
 
FJEDRE
Saffron bruger kvalitets stålfjedre i vores senge. Hver fjeder er placeret i sin egen lille pose. På den måde sikrer vi, at hver fjeder arbejder individuelt. Alt sammen for at skabe en seng, der smyger sig om kroppen, når du ligger i sengen.

 

 

Vi hjælper dig med at finde den rette kontinentalseng

Hos Schwarz Senge har vi mere end 70 års erfaring med at forhandle senge til danskerne og hjælpe dem med at opnå den bedst mulige søvn. Vi fører kun senge fra anerkendte og kvalitetsbevidste producenter, hvorfor vi naturligvis er glade for også at have Saffron kontinentalsenge i vores nøje udvalgte sortiment.

Hvor mange penge man vil bruge på sin seng, og hvilke krav man stiller til den, det er i sidste ende meget individuelt. Vi er derfor altid klar til at rådgive dig i forhold til købet af din nye Saffron kontinentalseng eller nogle af vores andre produkter. Du har også altid mulighed for at bestille tid til en gratis rygtest, som kan hjælpe dig med at finde lige præcis den seng, der matcher dine individuelle behov.