Saffron Beds boxmadrasser

Med en Saffron boxmadras kommer du til at ligge blødt og komfortabelt, næsten uanset hvor meget du drejer og vender dig. Boxmadrasser fra det familieejede firma indeholder nemlig mere end 20 forskellige lag bestående af bomuld, hestehår, hør og andre naturlige materialer. Til at give den optimale komfort anvendes specialfremstillede fjedre, der leveres med hele 30 års garanti. Da nøglen til den gode søvn ofte gemmer sig her, får du på vores side kun de allerbedste boxmadrasser fra den anerkendte producent. Vi kan levere dem i flere forskellige størrelser, og du er altid velkommen til at kontakte os og oplyse dine specifikke behov. Så finder vi sammen den Saffron boxmadras, der sikrer dig den mest behagelige søvn.
 

1 vare

Sorter faldende

1 vare

Sorter faldende
hestehår
 
HESTEHÅR
Hestehår er et af de bedste naturmaterialer, der kan komme i en seng. De absorberende og ventilerende egenskaber er unikke.
Cashmere
 
CASHMERE
I udvalgte modeller bruger Saffron cashmere. Det gælder både i madrasserne og vores topmadrasser. Cashmere har en unik blødhed og virker samtidig temperaturregulerende under søvnen.
Uld
 
ULD
Uld har enestående egenskaber, der ikke overgås af noget andet naturmateriale. Uld har de perfekte temperaturregulerende egenskaber. Det køler om sommeren og varmer om vinteren.
Bomuld
 
BOMULD
Bomuld er et af vores vigtigste naturmaterialer i en Saffron seng. Dets fantastiske evne til at opfange og transportere fugt er uden sammenligning. Når vi bruger bomuld, er det sammen med uld og hestehår. Tilsammen giver det en blød og helt unik oplevelse af at ligge tørt, luftigt og i den rette temperatur.
Fyrretræ
 
NORDISK FYRRETRÆ
Saffron bruger fyrretræ fra de nordiske lande. Kvalitet og egenskaber herfra er i top og passer dermed perfekt til de krav vi stiller.
Fjedre
 
FJEDRE
Saffron bruger kvalitets stålfjedre i vores senge. Hver fjeder er placeret i sin egen lille pose. På den måde sikrer vi, at hver fjeder arbejder individuelt. Alt sammen for at skabe en seng, der smyger sig om kroppen, når du ligger i sengen.

 

Vi hjælper dig med at finde den perfekte Saffron boxmadras

En god søvn lægger fundamentet for en god og arbejdsom dag, og en god boxmadras lægger fundamentet for den gode søvn. Derfor kan du hos Schwarz Senge få en Saffron boxmadras i høj kvalitet. Som med alt andet fra den anerkendte fabrikant får du håndlavet kvalitet og de fineste naturmaterialer, der går hånd i hånd med et smukt og stilrent design.

I vores sortiment har du flere forskellige modeller at vælge imellem. Du kan derfor finde en Saffron boxmadras, der er hverken for hård eller for blød, men lige tilpas. Størrelsen kan selvfølgelig også tilpasses efter dine behov, alt afhængigt af om det kun er dig, der skal bruge sengen, eller om du skal dele den med andre. Vi forhandler nemlig Saffron boxmadrasser i en række forskellige størrelser, så du kan være sikker på at finde en, der matcher dine ønsker. Er du i tvivl om, hvilken type du har behov for, kan du helt gratis få foretaget en rygtest i vores fysiske butik på Østerbro. Så hjælper vi dig med at finde den seng eller boxmadras, der giver dig den mest ergonomiske og komfortable oplevelse.

Flotte og komfortable boxmadrasser fra Saffron

Med sin håndlavede kvalitet og sine naturlige materialer er Saffron lidt af et luksusmærke. Det kommer også til udtryk, når du vælger en Saffron boxmadras. Mange forskellige lag sikrer sammen med jævnt fordelte fjedre, at du altid ligger godt og komfortabelt. Dermed har du de bedste forudsætninger for at kunne få en god nats søvn.

Udover komforten byder Saffron boxmadrasser også på smukt design, der kan pynte i enhver husstand. Boxmadrassen kan ofte fungere som en seng i sig selv med tilkøb af ben og sengegavl. Vil du høre mere om Saffron boxmadrasser eller vores øvrige produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan selvfølgelig også selv prøve madrasserne af i vores store butik på Østerbro.