Senge fra Saffron Beds

Saffron er en familieejet virksomhed med fokus på solidt håndværk og naturlige materialer. Saffron senge håndlaves af dygtige håndværkere, der finpudser hver enkelt lille detalje. Det er med til at give en hel fantastisk nattesøvn. I produktionen af sengene anvendeves ingen store, industrielle maskiner – kun dygtige hænder med mange års erfaring og stor ekspertise. Sengegavlen høvles og poleres på eget værksted, og madrasserne polstres manuelt for at sikre den bedst mulige kvalitet. Hver gang. Med Saffron senge bliver søvnen dermed blød og behagelig – nu og i mange år frem. Drømmer du om mærkets håndlavede senge, så har vi et udvalg af flotte modeller her på siden.
 

7 varer

Sorter faldende

7 varer

Sorter faldende
hestehår
 
HESTEHÅR
Hestehår er et af de bedste naturmaterialer, der kan komme i en seng. De absorberende og ventilerende egenskaber er unikke.
Cashmere
 
CASHMERE
I udvalgte modeller bruger Saffron cashmere. Det gælder både i madrasserne og vores topmadrasser. Cashmere har en unik blødhed og virker samtidig temperaturregulerende under søvnen.
Uld
 
ULD
Uld har enestående egenskaber, der ikke overgås af noget andet naturmateriale. Uld har de perfekte temperaturregulerende egenskaber. Det køler om sommeren og varmer om vinteren.
Bomuld
 
BOMULD
Bomuld er et af vores vigtigste naturmaterialer i en Saffron seng. Dets fantastiske evne til at opfange og transportere fugt er uden sammenligning. Når vi bruger bomuld, er det sammen med uld og hestehår. Tilsammen giver det en blød og helt unik oplevelse af at ligge tørt, luftigt og i den rette temperatur.
Fyrretræ
 
NORDISK FYRRETRÆ
Saffron bruger fyrretræ fra de nordiske lande. Kvalitet og egenskaber herfra er i top og passer dermed perfekt til de krav vi stiller.
Fjedre
 
FJEDRE
Saffron bruger kvalitets stålfjedre i vores senge. Hver fjeder er placeret i sin egen lille pose. På den måde sikrer vi, at hver fjeder arbejder individuelt. Alt sammen for at skabe en seng, der smyger sig om kroppen, når du ligger i sengen.

 

Eksklusive Saffron senge skabt af naturmaterialer

I vores hverdag vil vi så vidt muligt undgå kunstige tilsætningsstoffer og mystiske kemikalier. Det samme burde vel også gælde for de mange timer, vi bruger i sengen? Hertil er Saffron senge et oplagt valg, da de er skabt med nogle af de fineste naturmaterialer. Sengerammen er lavet i bundsolidt nordisk fyrretræ, hvilket er årsagen til, at Saffron lover hele 30 års garanti på rammen. Madrasserne består af en lang række lag fyldt med blandt andet bomuld og hestehår. I modsætning til prinsessen på ærten kommer du dog ikke til at mærke noget som helst ubehag i en Saffron seng, da et tyndt lag hør sørger for at fjedre og andet naturmateriale ikke gnider sig mod hinanden og knirker.

Saffron senge er på alle måder et levende bevis på, at produkter både kan være naturlige og af høj kvalitet på én og samme tid. Du kan derfor sove ganske roligt med visheden om, at din seng kun består af de fineste materialer, som kloden selv stiller til rådighed.

Eventyrlige søvnoplevelser i en seng fra Saffron

De fleste kender historien om Tornerose, der sov i 100 år. Helt så længe kan du nok ikke sove i en Saffron seng, men takket være de slidstærke materialer og det solide håndværk, får du alligevel en eksklusiv seng af højeste kvalitet, som du vil kunne have glæde af i mange, mange år.

Sengen er måske vores vigtigste møbel, og det er med sikkerhed der, vi bruger mest tid i hjemmet. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om udvalget af Saffron senge eller vores øvrige producenter. Vi vil også gladeligt lade dig afprøve sengene, hvis du lægger vejen forbi vores fysiske butik. Under alle omstændigheder sidder vi klar til at dele ud af den ekspertviden, vi har opbygget ved i mere end 70 års at sikre danskerne de bedste søvnoplevelser.