RYE tilbud

Med materialer, som tager udgangspunkt i den tidløse, nordiske designtradition, har RYE virkeligt sat standarden for, hvad du bør forvente af en seng og dets design. Her hos Schwarz Senge finder du derfor både de nyeste modeller indenfor madrasser, hovedpuder og senge, samt mange fordelagtige RYE tilbud. Med en sengeramme eller madras fra RYE skal du ikke gå på kompromis med hverken stil eller komfort. Det danske brand formår med deres skandinaviske finesse at skabe unikke og tidløse design, som passer til enhver krop og ethvert hjem. Når du investerer i en danskproduceret seng og madras fra RYE, får du prisvindende produkter, hvor der er tænkt på mindste detalje. Her på siden finder du altid gode RYE tilbud, der spænder over en række sengerammer med latexmadras fra det kvalitetsbevidste brand.
 

3 varer

Sorter faldende
 1. Rye Alken med latexmadrasser
  Udsalgspris 33.664,00 kr Vejl. pris 44.885,00 kr

   

 2. Rye Veng med latexmadrasser
  Udsalgspris 25.788,00 kr Vejl. pris 34.385,00 kr

   

 3. Rye Ejer m/trægavl og latexmadrasser
  Udsalgspris 19.113,00 kr Vejl. pris 28.885,00 kr

   

3 varer

Sorter faldende

RYE tilbud - dansk design og kvalitet til gode priser

Hos RYE bliver der lagt en helt særlig vægt på den smukke, nordiske og minimalistiske æstetik og derudover også, at RYE bliver produceret i bæredygtige materialer. Derfor sikrer brandets produkter dig altid en høj kvalitet, og kombinerer du dette med et af ovenstående RYE tilbud, så er der dermed lagt op til, at du kan gøre en rigtig god handel. RYE blev stiftet i 2016 af brødrene Alexander og Oliver Brunsø, og idéen til brandet udsprang faktisk fra Alexander Brunsøs litteraturstudie, hvor han havde læst om søvn. Hans filosofiske tilgang til søvn har resulteret i, at inspiration bag RYEs produkter udspringer fra et analogt syn på søvnen; at det er den ene ting, som alle mennesker har tilfælles. Når du køber en madras fra danske RYE, er du dermed sikret et produkt i høj kvalitet, som tilmed er svanemærket og produceret i 100 % naturlatex. Og vælger du et af vores RYE tilbud, er der samtidig gode penge at spare.

Tilbud på tidsløst design

Hos Schwarz Senge finder du altid gode tilbud på din næste seng eller madras fra RYE. Vores RYE tilbud giver dig nemlig mulighed for at investere i bl.a. sengerammer i et smukt, bæredygtigt og tidløst design til fordelagtige priser. Materialerne, som anvendes til en seng fra RYE, bliver altid nøje udvalgt. Lige fra de 200 år gamle egeplanker og det økologiske bomuld til høren og det 45 % genanvendte uld til beklædning. I vores fysiske butik Århusgade 85, 2100 København Ø, kan du komme ind og prøve din næste seng, hvis du er blevet fristet af et af vores RYE tilbud. Du kan også få lavet en gratis og uforpligtende rygtest, så vi kan finde den madras, som passer til dig.