RYE senge

Hos Schwarz finder du et stort udvalg af RYE senge. Med deres klassiske, tidsløse og skandinaviske design formår RYE at skabe en stemning af absolut ro omkring sengen. Når du investerer i en seng fra RYE, får du en seng, som er lavet af de bedste materialer, du kan finde. Du kan eksempelvis finde modellen Alken, som med sit prisvindende design i massivt dansk egetræ skaber en helt fantastisk atmosfære af ro i soveværelset. RYE senge er produceret af bæredygtige naturmaterialer på egen fabrik i Ry, Midtjylland. Med en RYE seng får du en seng, som har gennemgået en utrolig forvandling – lige fra udvælgelsen af de fantastiske og massive egeplanker til sengerammen til det ægte snedkerhåndværk. Med en seng fra dette brand kan du virkelig fornemme omhyggeligheden i det gode håndværk og ikke mindst kvaliteten. Leder du efter en ny madras eller pude fra RYE, kan du naturligvis også finde det hos os.
 

7 varer

Sorter faldende
 1. Rye beds Veng
  Udsalgspris 12.195,00 kr

   

 2. Rye bed Veng Wool
  Udsalgspris 13.845,00 kr

   

 3. Rye Alken med latexmadrasser
  Udsalgspris 33.664,00 kr Vejl. pris 44.885,00 kr

   

 4. Rye Veng med latexmadrasser
  Udsalgspris 25.788,00 kr Vejl. pris 34.385,00 kr

   

7 varer

Sorter faldende

RYE senge i tidløse design

En af de stærke værdier hos RYE er, at en sengeramme ikke skal lade sig diktere af tidens omskiftelige trends. En sengeramme skal kunne holde i mange år og derfor være i et unikt og tidsløst design. Derfor skabes RYE senge også i mange forskellige materialer og træsorter. Derudover kan de fås med hørpolstring og andre smukke detaljer i et væld af andre slags materialer. Brandets bæredygtige vision skinner igennem i deres konsekvente arbejde og produktion i naturmateriale. For hos RYE mener de ikke, at en god søvn skal skabes på bekostning af miljøet. Ved at gøre naturlige materialer til en del af vores sovemiljø, formår RYE senge med deres smukke design at bringe os tilbage til det, søvnen handler om. Nemlig ro uden for mange skærme eller andre påvirkninger.

Bæredygtige materialer og specialfremstillede sengerammer

Hos RYE kan du få specialfremstillet din sengeramme. Vi har alle præferencer til, hvor stor vores seng skal være, og derfor skal du ikke gå på kompromis, når du vælger din nye madras og sengeramme. De tekstilmaterialer, som indgår i RYEs senge, tager selvfølgelig udgangspunkt brandets bæredygtige vision. Bomulden, som bruges til eksempelvis sengen Veng, er økologisk, og så bruges der også belgisk hør. Derudover kan du også få Veng Wool-modellen, hvis tekstilbeklædning er produceret i 45 % genbrugt uld. Du kan se vores store udvalg af RYE senge her, eller du kan besøge vores fysiske butik Århusgade 85, 2100 København Ø, hvor du også kan få udført en gratis rygtest.