RYE madrasser

Søvnen er en essentiel del af vores liv og vores tilflugtssted i en travl hverdag. Det er der, vores sind får lov til at koble af, og hvor vores krop får lov til at hele og restituere. Hos Schwarz finder du et bredt udvalg af produkter fra RYE. Med RYE madrasser kan du altid være sikker på, at din madras lever op til dine forventninger, da der aldrig bliver gået på kompromis med hverken håndværket eller kvaliteten. En RYE latexmadras er skabt med viden om, at søvnen er en essentiel del af det at være menneske. Uden søvn fungerer vi ikke. Derfor er du med RYE madrasser altid sikret god komfort og den ypperste kvalitet. Madrasser fra RYE er desuden både eco-certificerede, allergivenlige, og så har de 10 års sætningsgaranti. Drømmer du om en bedre søvn? Så kom og få taget en gratis og uforpligtende rygtest her hos Schwarz Senge.
 

1 vare

Sorter faldende

1 vare

Sorter faldende

Få bedre søvn med RYE madrasser

Lad en danskproduceret madras fra RYE aflaste din krop. RYE madrasser er skabt til at danne en modvægt til hverdagens mange gøremål og skærme. De er skabt til at kunne lade dig hengive dig til søvnen, imens hele din krop støttes på ergonomisk vis. Der er taget udgangspunkt i madrassens holistiske potentiale. Søvn kan nemlig gøre underværker for os som mennesker og vores generelle velvære. Har du en madras, som understøtter alle kroppens punkter korrekt, har du et godt udgangspunkt for at skabe en god søvn og gode betingelser for, at din krop og hele dit system kan slappe af. Det er det, du får, med RYE madrasser.

Bagom RYE – historien om de skønne madrasser

RYE blev skabt i 2016 af brødrene Oliver og Alexander Brunsø, hvor der særligt blev lagt fokus og vægt på smuk, skandinavisk æstetik og enkelthed – og ikke mindst bæredygtighed. Idéen til RYE udsprang af Alexander Brunsøs nysgerrighed og filosofiske tilgang til søvn. Han ser søvnen som noget analogt, og som noget alle mennesker har tilfælles. Lige meget hvem du er, eller hvor du er, har du brug for søvn. God søvn. Hos RYE tror de på, at natten og din søvn er med til at etablere en grænse for dagen, og det giver dig en mulighed for at værdsatte det, som dagen har skænket dig. Når du køber RYE madrasser, køber du et produkt, som er svanemærket og lavet i 100 % naturlatex, hvilket er et materiale, som er fremstillet ud af vulkaniseret gummimælk. Dette materiale giver en helt unik elacitet, hvilket gør RYE madrassen åndbar. Betrækket på madrassen er GOTS-certificeret økologisk bomuld, hvilket bidrager til et allergivenligt sengemiljø.