Röwa tilbud

Hvis du gerne vil undgå at bruge alt for mange penge på en ny madras eller lignende, er dette siden for dig. Her har du mulighed for at finde et kvalitetsmøbel til soveværelset til en god pris. Det er nemlig på denne side, at du præsenteres for vores tilbud fra Röwa. Tyske Röwa er kendt for sine høje standarder, så hvis du som mange andre forbinder Tyskland med en solid kvalitet, der er til at stole på, vil Röwa blot forstærke dette indtryk. Sydtyske Röwa har i mere end 100 år fremstillet innovative kvalitetssenge og sengesystemer. Lige siden virksomheden blev grundlagt, har den været konsekvent og satset på Tyskland som produktionssted – alt fremstilles på Röwas egen fabrik. Fordi al produktion ligger samlet, kan Röwa garantere en meget høj kvalitet. Tag et kig på vores tilbud fra Röwa – måske er du heldig, at du finder en madras eller lignende, der matcher netop dit behov, så du både kan få en optimal søvn samt spare penge.
 

1 vare

Sorter faldende
  1. Röwa Someo kontinental look
    Udsalgspris 44.598,00 kr Vejl. pris 49.598,00 kr

     

1 vare

Sorter faldende

Vælg et tilbud fra Röwa og få tysk kvalitet hjem i soveværelset

Röwa har siden 1914 fremstillet senge, som er internationalt anerkendt, inkl. i Danmark. Produkterne laves fra start til slut i Tyskland på firmaets egen fabrik. På denne måde har Röwa fuld kontrol, og derfor kan man garantere en meget tilfredsstillende kvalitet.

Og der er endnu flere indikatorer, der peger på Röwas seriøse tilgang til soveprodukter. Blandt andet står mærket bag en avanceret rygtest, som bidrager til, at du finder den rette seng. Denne test kan du få foretaget gratis hos Schwarz Senge.

Men tilbage til de gode tilbud fra Röwa. De er ganske vist ikke gratis som rygtesten, men du kan virkelig ende med et godt køb, takket være de lave priser og den høje tyske kvalitet.

Få ekspertvejledning hos Schwarz Senge, når du skal vælge det optimale tilbud fra Röwa

Selvom man ikke går galt i byen med en Röwa-madras eller en Röwa-seng, er det stadigvæk en god idé, at du kommer forbi Schwarz Senge på Østerbro, så du kan afprøve produkterne og snakke med os, inden du træffer dit valg.

Vores eksperters viden er smukt i tråd med vores udvalg af lækre kvalitetsprodukter fra Röwa. Intet er overladt til tilfældighederne, både hvad angår vores sortiment og vores vejledning i forbindelse med dit køb af det rette tilbud fra Röwa. Derfor kan vi sikre, at du ender med den seng, madras eller lignende, der vil give dig mest mulig komfort og dermed de bedste forudsætninger for en god søvn.