Röwa sengerammer

Sengefabrikanten Röwa er kendt for virksomhedens skarpe øje til designet. Du vil med en Röwa sengeramme kunne gøre din seng til det helt klare midtpunkt i dit soveværelse. Sengerammens knivskarpe kanter, der bliver kombinerede med de stærke stålben, medvirker et tidløst design og vil passe fint ind i ethvert soveværelse. En sengeramme fra Röwa er desuden ideel til dig, som søger efter at være ordentligt udhvilet, når du vågner. Dette skyldes, at virksomheden lægger fokus på at kombinere deres flotte sengerammer med en ergonomisk oplevelse udover det sædvanelige. Du kan hos Schwarz Senge også finde de eftertragtede Röwa-madrasser, som i høj grad sikrer dig, at du kan stå op veludhvilet efter en god nat søvn. Det skal være slut med at ligge i dårlige stillinger, der kan skade dig og din krop, og du er med en seng fra Röwa det første skridt mod mere nydelsesrige nætter, hvor drømmene kan få lov til at få frit løb.
 

1 vare

Sorter faldende

1 vare

Sorter faldende

Röwa sengeramme – en ambitiøs, stilistisk vision

Med en sengeramme fra tyskbaserede Röwa får man et eksklusivt produkt. Bag den ligger en krystalklar og himmelstræbende vision. Hos Röwa sigter man efter at tilbyde den luksuriøse livsstil på den minimalistiske indretnings præmisser. Bøgetræ i tårnhøj kvalitet og tekstiler fra velkendte producenter udgør blandt andre materialerne i Röwa sengerammer. Træet kommer fra lokale skove tæt på deres hovedkontor ved foden af Scwhäbische Alb. Gennem denne produktionsnærhed sikrer de sig de bedste træer uden knuder.

På grund af de naturlige tekstiler vil man i en Röwa sengeramme opleve en enorm blødhed og åndbarhed. Dette føles fantastisk på huden. Uden den særdeles detaljegranskende opmærksomhed på ergonomisk korrekthed ville en Röwa sengeramme ikke være det samme. Men den tyske sengefabrikant leverer altid på dette punkt. I deres testlaboratorie undersøger de med omfattende tests, hvordan de kan forbedre kvaliteten af deres sengesystemer. Nøglen til en god nats søvn er den rigtige sovestilling. Og det ved de hos Röwa. Derfor får man med en Röwa sengeramme fantastiske forudsætninger for den gode søvn.

Der ligger 100 års erfaring bag sengene

I over 100 år har Röwa gjort sig i ’bettenmachen’, som det hedder på tysk. Det betyder, at der ligger en enorm ekspertise og erfaring bag udviklingen og fabrikeringen af Röwa sengerammer. Faktisk arbejder de sammen med specialister i rygsøjleforskning for at give de bedste forhold for slutforbrugerens rygsøjle. Derudover konsulterer de eksperter i forurening. På den måde er de sikre på, at blandt andet deres træmaterialer er fri for den slags. Endelig har de kontakt til eksperter i ergonomi med den sunde og fuldendte søvn for øje. Med en Röwa sengeramme får man altså en sengeramme i den absolutte topklasse. Er din interesse i en Röwa sengeramme blevet større? Tøv endelig ikke med at kontakte os, så finder vi frem til en god løsning til dig.