Röwa sengebunde

I udvalget herunder kan du se nærmere på de mange funktionelle Röwa sengebunde, som forhandles her hos Schwarz Senge. Sengebunde fra tyske Röwa er meget populære, fordi de tilbyder en høj grad af solid kvalitet og fås til rimelige priser. Vores Röwa sengebunde passer til alle senge fra samme producent, hvilket gør det simpelt for dig, der i forvejen ejer en Röwa seng. De fleste sengebunde herunder giver dig mulighed for elevation, så du kan indstille sengens positur på forskellig vis. På denne side har du blandt andet mulighed for at se nærmere på elevationsbunden med flere motorer. Denne model husker dine bedste indstillinger. Hvis du søger en planbund, kan du evt. tage et kig på den multijusterbare variant. Komforten er lige om hjørnet. Har du brug for hjælp, kan du ringe til os på tlf. 35 42 78 20 eller besøge os i vores forretning, der ligger på Østerbro i København.
 

3 varer

Sorter faldende

3 varer

Sorter faldende

Med en Röwa sengebund får du solid kvalitet til rimelige priser

Når du køber sengebunde fra Röwa her hos Schwarz Senge, har du altid flere forskellige valgmuligheder. Valg af sengebund er af stor betydning for, hvilken madras du efterfølgende bør anskaffe dig. Af forskellige Röwa sengebunde her hos Schwarz Senge kan nævnes lamelbunde, planbunde og elevationsbunde. Alle bunde – uanset type – er af højeste kvalitet og giver din seng et solidt og ergonomisk fundament.

Så hvis du er en af de mange, der forbinder Tyskland med kvalitet, vil dit billede ikke ændre sig, når du har fået din nye Röwa sengebund hjem i soveværelset. Röwa vægter højt, at al produktion finder sted i Tyskland, og det giver mærket gode muligheder for nemt at få overblik og sikre, at den høje kvalitet består.

Den høje kvalitet gælder blandt andet materialevalg. Röwas sengebunde er eksempelvis lavet af bøgetræ, som er omhyggeligt udvalgt fra de omgivende skove.

Skal din Röwa sengebund være med elevation?

Mange forbinder især sengebunde fra Röwa med elevationsbunde, og det er da også i denne kategori, at du finder det største udvalg her hos Schwarz Senge. Röwa sengebunde med elevation giver dig mulighed for at justere din seng, så den passer perfekt til din positur. Du kan tage et kig på flere varianter med bærende elementer af ultraelastisk kvalitet lige her.

Vi vejleder dig gerne, hvis du skal have hjælp til at vælge mellem de forskellige sengebunde fra Röwa i udvalget ovenover. Vores sengespecialister kan fortælle dig alt om den enkelte models unikke kvaliteter og egenskaber.