Röwa senge

På denne side finder du vores udvalg af Röwa senge. Disse senge er i topkvalitet og er til dig, som ikke går på kompromis med din seng. Röwa senge er bygget til at behage dig, så du kan føle dig som en konge eller dronning, når du lægger dig på den komfortable madras. Man bruger mange timer i sengen, og en god seng medvirker til, at du kan sove tungt og dermed blive udhvilet til næste dags oplevelser og udfordringer. Hvis du ligesom mange andre er til tysk kvalitet, er Röwa lige noget for dig. Röwa er nemlig et tysk mærke, der tilmed producerer alle sengeprodukter i Tyskland. Ved at holde al produktion i Tyskland kan den høje kvalitet sikres. Hos os finder du blandt andet Röwa sengen med komfortindstilling og sengeside af massivt bøgetræ. Vi har et stort udvalg af udsøgte betræk til denne model, hvilket giver dig mange designmuligheder. Du kan læse mere om det spændende tyske brand og deres lækre senge nedenunder.
 

1 vare

Sorter faldende
  1. Röwa Someo kontinental look
    Udsalgspris 44.598,00 kr Vejl. pris 49.598,00 kr

     

1 vare

Sorter faldende

En Röwa seng byder på nøje udvalgte materialer

Ovenover ses vores udvalg af de flotte og behagelige senge fra Röwa. Disse modeller er i den absolutte topklasse indenfor senge. Sengene bliver lavet i Tyskland, nærmere bestemt for foden af bjergkæden Schwäbische Alb. I det smukke område finder virksomheden det bøgetræ, som skal bruges til deres produkter.

I vores udvalg kan du netop se nærmere på Röwa sengen, som har en sengeside i massivt bøgetræ. Bøgetræet er blot et eksempel på Röwas store opmærksomhed på, hvilke materialer der anvendes.

Röwa har eksisteret i mere end 100 år – siden 1914. Dengang som nu er fokus på kvalitet og en miljøvenlig produktion.

En Röwa seng giver dig individuel tilpasning og mange andre fordele

En seng fra Röwa byder på et hav af fordele – den er en perfekt kombination af design, komfort, funktion, ergonomi og individuel tilpasning.

Den individuelle tilpasning byder f.eks. på dekorative møbelstoffer. Vi har et stort udvalg, så du virkelig kan føle, at det er din seng, der er tale om. Betrækkene kan nemt tages af, hvilket er praktisk, hvis du efter nogle år godt kunne tænke dig lidt variation i soveværelset.

Du finder også Röwa sengen med komfortindstilling, når det gælder både højde og hældning. Du kan få det helt, som du ønsker.

Hvis du har spørgsmål til vores Röwa senge, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os. Du finder Schwarz Senge på Århusgade i København. Vi skal nok hjælpe dig med at finde den løsning, som passer bedst til dine behov.