Röwa madrasser

Vi forhandler altid et stort udvalg af forskellige skønne Röwa-madrasser her hos Schwarz Senge. Madrasserne fra Röwa er i en høj kvalitet, som du kan få til fornuftige priser. Du finder det samlede sortiment af madrasser fra det anerkendte tyske mærke herunder. Du har flere forskellige størrelser og varianter at vælge mellem. Du kan f.eks. se nærmere på en madras som modellen med 5 funktionszoner og polstring af bioskum. Der er tale om en rigtig lækker variant. Men det kan være vanskeligt at finde ud af, hvad der er det rigtige valg i den store madras-jungle. Så hvis du er i tvivl om, hvilken Röwa-madras, der er den rette til dig og din nattesøvn, er du velkommen til at kontakte vores specialister eller få foretaget en Röwa-rygtest i forretningen, som ligger på Østerbro i København. At det netop er Röwa, der står bag en rygtest, vidner om brandets seriøsitet og høje kvalitet. En investering i en madras fra Röwa er en investering i din egen nattesøvn.
 

3 varer

Sorter faldende

3 varer

Sorter faldende

Röwa-madrasser giver dig seriøsitet og kvalitet

Röwa-madrasser bygger altid på den førende viden og teknologi indenfor produktion af madrasser. Röwa har et tæt samarbejde med forskere og specialister, og det er noget, der kan mærkes, når du køber et Röwa-produkt.

I det hele taget er der et stort fokus på seriøsitet og kvalitet hos Röwa. Röwas produkter er f.eks. fremstillet af gode og holdbare materialer, og al produktion finder sted i Tyskland, så man kan sikre, at kvaliteten er i top.

På siden herover finder du det komplette udvalg af Röwa-madrasser, som vi netop nu fører her hos Schwarz Senge. Du er mere end velkommen til selv at udforske det store udvalg af madrasser fra Röwa. Under hver produktside finder du grundige beskrivelser af den enkelte madras.

Vores specialister guider dig til den perfekte Röwa-madras

Skulle du undertiden ikke finde, hvad du søger af informationer eller have yderligere spørgsmål angående vores Röwa-madrasser – eller en hvilken som helst anden del af vores sortiment – er du altid meget velkommen til at kontakte os.

En madras har – ligesom meget andet, der hører til din seng – stor betydning for dit fysiske og mentale velbefindende. Derfor er det vigtigt, at du får fat i den helt rigtige model. Vi har heldigvis sammensat et stærkt hold af sengespecialister, og de er klar til at besvare alle henvendelser enten pr. telefon eller i Schwarz Senge-forretningen i København.

Enhver af vores medarbejdere er specialuddannet og erfaren og vil tage sig god tid til at finde frem til kernen i netop dit behov. Derfor vågner du snart glad og veludhvilet på den perfekte Röwa-madras.