Röwa hovedpuder

Her bliver du præsenteret for vores ergonomiske Röwa-hovedpuder, der giver dig maksimal komfort og støtte, når du sover – det gælder både for hoved, nakke, skuldre og ryg. Som producent er Röwa kendt for at kunne tilbyde super god kvalitet, hvilket blandt andet bevises med deres udvalg af hovedpuder. De ”intelligente” hovedpuder fra Röwa er fremstillet af specielle materialer, der former sig efter hovedets konturer. Derudover kan disse hovedpuders højde nemt justeres via udtagelige indlæg. Ved hver pude har du forskellige valgmuligheder, såsom varierende farve og størrelse, som du kan vælge mellem og ændre prisen efter. På denne side kan du blandt andet se nærmere på hovedpuden med skum, der giver en behagelig hvile. Puden er meget fleksibel, da du kan tilpasse den efter din soveposition, f.eks. efter, om du vil ligge på maven eller på siden. Herunder kan du læse nærmere om de enkelte Röwa-hovedpuder og deres unikke kvaliteter.
 

Du kan forbedre din søvn med en Röwa-hovedpude

Du kan gøre mange ting for at forbedre kvaliteten af din nattesøvn. Eksempelvis kan den rette hovedpude have stor indvirkning på, hvor godt du sover – heriblandt også Röwa-hovedpuder, der er tysk kvalitet, når den er bedst! Hovedpuder fra Röwa giver rigtig god komfort og støtte til både hoved, nakke, skuldre og ryg.

De ”intelligente” hovedpuder fra Röwa former sig nemt efter din krops konturer og er desuden justerbare i højden. Nogle foretrækker at sove med en flad hovedpude, mens andre har brug for lidt mere højde. Uanset hvad du har af ønsker og behov, findes der helt sikkert en perfekt pude til dig i vores sortiment af hovedpuder fra Röwa ovenover.

Vores eksperter hjælper dig med at finde den rette Röwa-hovedpude

Hos Schwarz Senge står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig om, hvordan du kan få det bedste ud af din seng og dit sengetilbehør. Har du f.eks. problemer med hoved, skuldre eller ryg, anbefaler vi dig at tage en snak med vores specialister enten pr. telefon eller i vores forretning i København for at få hjælp til at vælge den rette Röwa-hovedpude til dig.

Du skal vide, at du altid er i trygge hænder, når du handler hos Schwarz Senge. Vores medarbejdere er specialuddannede og erfarne eksperter, der sætter en ære i at tage sig god tid til den individuelle rådgivning. På den måde undgår vi at overse selv den mindste detalje. Så om du skal vælge den ene eller den anden Röwa-hovedpude, kan specialisterne her hos Schwarz Senge hjælpe dig med at vurdere.