Re beds

Med skandinaviske kvalitetsmaterialer og nordisk design, har Re Beds været med til at redefinere, hvad vi kan forvente af en seng. Derfor er vi hos Schwarz glade for at kunne tilbyde nogle af deres mest populære modeller. Den anerkendte producent har i samarbejde med flere kendte designere skabt prisvindende senge til konkurrencedygtige priser. Re Beds senge kombinerer stil, elegance og velbehag på overbevisende vis for at sikre, at brugeren får den bedst mulige oplevelse af produktet. Du behøver derfor hverken at gå på kompromis med søvnkvalitet, komfort eller design, når du vælger det danske mærke. Vi fører naturligvis også deres fantastiske madrasser, der både findes til børn og voksne. Kunne du tænke dig nye puder for en endnu bedre nattesøvn, kan vi også i den forbindelse matche dine ønsker. Klik på underkategorierne nedenfor og gå på opdagelse i vores flotte sortiment af Re Beds.
 

4 varer

Sorter faldende
 1. Re beds Alken sengeramme
  Udsalgspris 17.495,00 kr

   

 2. Re beds Veng
  Udsalgspris 10.995,00 kr

   

 3. Re bed Veng Wool
  Udsalgspris 12.695,00 kr

   

 4. Re latexmadras
  Udsalgspris 8.245,00 kr

   

4 varer

Sorter faldende

Få mere energi med Re Beds senge

God søvn er afgørende for vores trivsel. Er man veludhvilet, kan man meget nemmere håndtere hverdagens opgaver med nærvær, overskud og positivitet. En komfortabel, ergonomisk seng er derfor en af vores mest dyrebare ejendele. Hos Schwarz har vi derfor bestræbt os på at samle de bedste og mest innovative mærker på markedet, og i den forbindelse er intet udvalg komplet uden Re Beds senge. Den roste og anerkendte producent bruger kvalitetstræ som birk og eg til at skabe luftige senge i nordisk design, der passer til de fleste indretningsstile. Der tages naturligvis hensyn til individuelle behov, og flere af Re beds senge kan derfor skræddersyes både i længde og bredde. Intet er overladt til tilfældighederne, og den mindste detalje er velovervejet. Uanset hvilken type seng du kunne tænke dig en bedre topmadras, en større seng eller en ny hovedpude, er du derfor i gode hænder med den danske producent; Re Beds.

Miljø og bæredygtighed med Re Beds

Re Beds anerkender deres samfundsmæssige ansvar for en bæredygtig fremtid og har derfor taget store skridt for at sikre deres bidrag til en mere miljøvenlig verden. Re Beds madrasser og puder er økomærket med The Nordic Swan Ecolabel, der er din garanti for et sundhedsmæssigt ansvarligt produkt – både for dig og naturen. Derudover har den populære producent valgt at hente strøm til deres fabrik med energi genereret af danske vindmøller. Dette er blot nogle af fordelene ved Re Beds senge, madrasser og puder. Se nærmere på vores alsidige udvalg og giv dig selv den søvn, du fortjener.