Jensen Beds Sengegavl

Jensen Beds er et anerkendt skandinavisk mærke, som blandt andet finder inspiration i den skønne norske natur. Mærket blev etableret så tidligt som den 14. februar 1947. De første madrasser, der blev produceret, var sammensat af hestehår og bomuldsvat. Siden da er der naturligvis meget, der har ændret sig. Men en vigtig komponent lever videre hos brandet: Nemlig den stærkt udtalte filosofi om at det både skal ses og føles, at det er en ægte Jensen-madras. Fordi det er så stærk en filosofi, der ligger til grund for Jensen Beds, er vi stolte af at kunne kalde os forhandlere af netop dette mærke her hos Schwarz Senge. Fra Jensen Beds forhandler vi blandt andet topmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge. En Jensen-seng giver dig perfekt støtte til følsomme områder som ryg, hofte og nakke – uanset hvilken hårdhedsgrad, du vælger. Du er selvfølgelig velkommen til at prøve vores lækre og luksuriøse Jensen Beds-produkter og samtidig få rådgivning af vores dygtige eksperter. Du finder os på Østerbro i København.
 

10 varer

Sorter faldende

10 varer

Sorter faldende

Ingen maskine kan erstatte det unikke håndværk hos Jensen Beds

Jensen Beds er i dag en af Skandinaviens ledende madrasproducenter. Firmaet producerer over 150.000 madrasser om året i Svelvik, som ligger ved Oslofjordens bred. Her findes der en følelse af stolthed og kundskab, som ingen maskine i verden vil kunne erstatte. Dette er også den naturlige årsag til, at navnet Jensen Beds er blevet et begreb både inden- og udenfor de nordiske grænser. Firmaet har vundet stor anerkendelse i mange lande.

Vil du være en del af den skandinaviske succeshistorie? Det kan vi hos Schwarz Senge godt forstå. Du støtter samtidig også op om unikt håndværk, ligesom du – ikke mindst – gør noget godt for dig selv, din krop og din søvn.

Du går aldrig galt i byen med en seng fra Jensen Beds

Hvis du vil være sikker på at få en seng med en rigtig god og kraftig madras, hvor der er tænkt nøje over ergonomien og kvaliteten, så går du aldrig galt i byen med en model fra Jensen Beds. Her hos Schwarz Senge kan vi tilbyde dig et bredt udvalg indenfor både enkelte madrasser, senge samt tilbehør til senge fra det skandinaviske mærke. Derudover vil der også ofte være super tilbud at finde her på siden, så du har mulighed for at gøre en god handel, når det kommer til de lækre, luksuriøse produkter fra Jensen Beds.

Det grundige arbejde, som ligger bag alle Jensen Beds-sengene, er helt i tråd med den service, du finder hos Schwarz Senge. Vi tager os altid god tid til at vejlede den enkelte, så vi ikke overser selv det mindste ønske eller behov.

Find en smuk og elegant sengegavl fra Jensen Beds

Hos Jensen Beds stræber man efter af give kunderne den mest optimale søvnkvalitet, men går aldrig på kompromis, når det kommer til designet og det visuelle udtryk. Med en Jensen Beds sengegavl kan du indrette dit soveværelse til at omfavne dig med indbydende elegance, hygge og ro, i det øjeblik du træder ind i rummet.

Udvalget her på siden byder både på klassiske og moderne fortolkninger af sengegavlen, og mange af modellerne kommer i adskillige farver og stofkvaliteter. Hvis du tager et nærmere kig på udvalget, kan du f.eks. finde en polstret Jensen Beds sengegavl med knapper, en minimalistisk sengegavl med aftageligt betræk eller en tekstilbeklædt sengegavl med øreklapper. Vi forhandler selvfølgelig sengegavle i forskellige mål til blandt andet senge på 90, 120, 140, 160, 180 og 210 cm.

Her i sortimentet kan du med garanti finde en flot sengegavl, der fuldender din seng, og integrerer den i rummet på en meget raffineret måde. Vores flotte Jensen Beds sengavle her på siden tilfører et ekstra element af luksus og komfort til ethvert soveværelse. Vi har mere end 71 års erfaring med salg af senge, så du er i gode hænder, når du handler her hos Schwarz Senge. Shop din nye Jensen Beds sengegavl lige her.