Jensen Beds Senge

Er du på udkig efter lækre senge i et elegant design? Senge, der rummer både ergonomiske hensyn, komfort og kvalitet? Så kan du roligt indstille din søgning her og nu. For på denne side finder du vores sortiment af Jensen Beds-senge. Jensen Beds er et nordisk firma, der stadig producerer alle senge på fabrikken i Svelvik i Norge. Det er med til at sikre en uforlignelig standard på de senge, som Jensen Beds laver. I vores udvalg af Jensen Beds-senge kan du blandt andet tage et kig på kontinentalsenge og elevationssenge. Vi forhandler f.eks. kontinentalsengen, der har en knap, som kan justere hårdheden. Så bliver det vist ikke mere fleksibelt! Det skulle da lige være, hvis du vælger en Jensen-elevationsseng med zoneopdelt elevation med hoved- og fodløft. Du er altid velkommen til at prøve sengene fra Jensen Beds i vores store forretning på Østerbro. Indtil vi ses der, kan du evt. læse mere om sengene nederst på siden.
 

9 varer

Sorter faldende
 1. Jensen Ambassadør Nordic Seamless
  Udsalgspris 23.373,00 kr Vejl. pris 35.959,00 kr

   

 2. Jensen Prestige Kontinental Seng
  Udsalgspris 24.932,00 kr Vejl. pris 38.357,00 kr

   

 3. Jensen Prestige Nordic Seamless
  Udsalgspris 28.344,00 kr Vejl. pris 43.606,00 kr

   

 4. Jensen jubilæumsseng UDSTILLINGSMODEL SOLGT
  Udsalgspris 19.998,00 kr Vejl. pris 54.998,00 kr

   

 5. Jensen Ambassadør Boxmadras
  Udsalgspris 11.687,00 kr Vejl. pris 17.980,00 kr

   

 6. Jensen Ambassadør Kontinental Seng
  Udsalgspris 19.919,00 kr Vejl. pris 30.645,00 kr

   

 7. Jensen Ambassadør Dream Elevationsseng
  Udsalgspris 16.138,00 kr Vejl. pris 24.827,00 kr

   

 8. Jensen Prestige Boxmadras
  Udsalgspris 14.466,00 kr Vejl. pris 22.255,00 kr

   

 9. Jensen Prestige Aqtive l boxelevation
  Udsalgspris 20.838,00 kr Vejl. pris 34.730,00 kr

   

9 varer

Sorter faldende

Få maksimal, individuel komfort med en Jensen Beds-seng

Sengen er måske det allervigtigste møbel i dit hjem. Det kan være, at det lyder som en overdrivelse i dine ører, men prøv at overvej, hvor mange timer af døgnet du rent faktisk tilbringer sovende i din seng. Og overvej så, hvor stor betydning det har for hele din dag, at du har fået en god søvn natten forinden. Vores udtalelse synes pludselig meget plausibel, hvilket er grunden til, at du med stor fordel kan overveje at skifte den gamle seng derhjemme ud med en af de lækre Jensen Beds-senge, som vi forhandler her hos Schwarz.

Jensen Beds-senge bliver produceret efter nogle stærke principper, og de findes i flere forskellige, elegante modeller. Jensen Beds står blandt andet bag nogle meget anerkendte senge, der udnytter den moderne elevations-teknologi, så du har mulighed for at sænke og hæve forskellige dele af sengen og madrassen for maksimal, individuel komfort. Vælg mellem sengemodellerne Ambassadør, Diplomat og Prestige og tilpas dem med forskellige Jensen Beds-madrasser og forskelligt Jensen Beds-sengetilbehør.

Støt det gode håndværk med en Jensen Beds-seng

Jensen Beds producerer deres kvalitetsprodukter i Svelvik, som ligger ved Oslofjordens bred. Her findes en unik kombination af stolthed og viden om senge, som ingen maskine i verden vil kunne erstatte. Dette er årsagen til, at Jensen Beds er blevet et begreb både inden- og udenfor de nordiske grænser. Firmaet har med andre ord vundet stor anerkendelse i mange lande.

Vi glæder os til at se dig hos Schwarz Senge, så du på egen krop kan opleve, at en Jensen Beds-seng er den store anerkendelse værdig. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig med at finde den helt rette model.