Jensen Beds Madrasser

Skandinaviske Jensen Beds er først og fremmest blevet kendt for deres innovative tilgang til design og produktion af madrasser. Så hvis du vil sikres en god, jævn og komfortabel nattesøvn, kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på udvalget af Jensen Beds-madrasser her hos Schwarz Senge. Kun de bedste materialer og teknologier bliver anvendt til at fremstille de anerkendte madrasser, som giver den absolut bedste støtte og komfort. Hos os kan du blandt andet se nærmere på madrassen med fjederteknologien, der skaber en helt ny verden indenfor liggekomfort. Du får en dybere komfort og en mere stabil madras med denne variant. Du finder også topmadrassen med gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Denne topmadras giver dig et meget rent og frisk sengeklima. De skønne Jensen Beds-madrasser har allerede forbedret nattesøvnen for rigtig mange af vores kunder, så gør dig selv en tjeneste og læs nærmere om sidens produkter herunder.
 

8 varer

Sorter faldende
 1. Jensen Prestige Kontinental Seng
  Udsalgspris 24.932,00 kr Vejl. pris 38.357,00 kr

   

 2. Jensen madras 160x200 cm UDSTILLINGSMODEL
  Specialpris 14.139,00 kr Vejl. pris 21.752,00 kr

   

 3. Jensen Ambassadør Nordic Seamless
  Udsalgspris 23.373,00 kr Vejl. pris 35.959,00 kr

   

 4. Jensen Prestige Aqtive l boxelevation
  Udsalgspris 20.838,00 kr Vejl. pris 34.730,00 kr

   

 5. Jensen Ambassadør Boxmadras
  Udsalgspris 11.687,00 kr Vejl. pris 17.980,00 kr

   

 6. Jensen Prestige Boxmadras
  Udsalgspris 14.466,00 kr Vejl. pris 22.255,00 kr

   

 7. Jensen Ambassadør vendbar madras
  Udsalgspris 7.069,00 kr Vejl. pris 10.876,00 kr

   

 8. Jensen Prestige vendbar madras
  Udsalgspris 10.379,00 kr Vejl. pris 15.968,00 kr

   

8 varer

Sorter faldende

Jensen Beds-madrasser sætter høje standarder

Der findes rigtig mange forskellige former for madrasser, som alle har hver deres unikke fordele og kvaliteter. Hos Jensen Beds, der er et skandinavisk firma, har man valgt at gøre det til en af kerneværdierne i virksomheden, at alle produkter skal leve op til nogle meget højt satte standarder indenfor både ergonomi, komfort, kvalitet og design. Det mærker du hurtigt, når du lægger dig på en af de skønne madrasser fra Jensen Beds.

Det kan ligefrem være, at du tænker: Hvorfor har jeg ikke købt en Jensen Beds-madras noget før? Men bedre sent end aldrig. For den gode søvn påvirker din vågne tilstand på et utal af måder, både fysisk og mentalt. Du får helt enkelt en bedre dag, når du har sovet godt.

Jensen Beds-madrasser produceres efter stærke traditioner og solidt håndværk

Jensen Beds-madrasser skiller sig ud fra andre madrasser på markedet, fordi der er tænkt over hver en detalje, og fordi produktionen af madrasserne, der finder sted i Svelvik i Norge, stadig foregår efter stærke, traditionsbundne principper og et gedigent håndværk.

Hos Schwarz Senge er vi ikke i tvivl om, at du vil kunne finde den ideelle madras blandt udvalget af madrasser fra Jensen Beds. Firmaet står blandt andet bag den meget populære Softline-serie, der indeholder forskellige typer madrasser, der tilgodeser forskellige ergonomiske behov på bedste vis.

Når du besøger vores forretning på Østerbro, skal vi nok hjælpe dig med at finde lige den Jensen Beds-madras, der matcher dine behov. Vi har opbygget en stor specialviden, som vi er parate til at folde ud, for at du på den måde kan finde den perfekte madras.