Getama tilbud

Her finder du et udvalg af kvalitetsprodukter fra Getama – på udsalg! Gør et kup med et tilbud på en skøn madras fra Getama – mærket, der ligefrem synes at være indbegrebet af noget ægte dansk. Allerede i slutningen af 1800-tallet udviklede Getama en innovativ fjedrende madras af tørret tang. Det er fra denne begyndelse på mærkets historie, at navnet Gedsted Tang og Madras Fabrik stammer – i dag forkortet til Getama. Den innovative tangmadras blev en forløber for de madrasser, der laves i dag. Med over 100 års erfaring har Getama fuldstændig styr på, hvordan man skaber madrasser med den højeste komfort. Dette bliver understreget med de op til 15 års garanti imod fjederbrud og fjedersætninger, som du finder hos mærket. Måske er du heldig, at der er et tilbud fra Getama, der netop matcher dine behov. Mangler du en boxmadras eller en springmadras? Eller måske en Getama-topmadras? Skynd dig at se, om du kan spare penge på et lækkert danskproduceret kvalitetsprodukt med dybe rødder.
 
Filtrering
Filtrér efter Mærke
  1. Getama 1

1 vare

Sorter faldende
  1. Getama 7sover springmadrasser incl. topmadras udstillingsmodel 160x200 cm
    Specialpris 15.600,00 kr Vejl. pris 26.000,00 kr

     

1 vare

Sorter faldende

Du får ekstra meget for pengene, når du køber Getama på udsalg

Vi sælger madrasser fra den danske producent Getama, som allerede i 1899, hvor de fleste sov med halm eller lyng i sengen, udviklede en innovativ, fjedrende madras, der var baseret på tørret tang. Navnet på firmaet er en forkortelse af Gedsted Tang og Madras Fabrik.

Der er sket meget, siden mærket startede op, og i dag produceres der en lang række moderne Getama-madrasser, som vi sælger til de bedste priser her hos Schwarz Senge. Og på denne side med vores restsalg af Getama kan du få ekstra meget for pengene.

Oveni Getama-tilbuddet får du en lang garanti på fjederbrud og fjedersætninger. Garantien er på 15 år, og en så lang garanti er unik på markedet og peger på den høje kvalitet, som madrasser fra Getama byder på.

Vi giver dig personlig vejledning i at finde det perfekte Getama-tilbud

I vores udvalg af Getama-tilbud har du måske held til at finde lige den madras, der passer til din kropsbygning og dine præferencer. Vi skal nok give dig al den vejledning, der skal til, for at du ender med den rette Getama-boxmadras- eller springmadras – hvad enten det er en, der er på tilbud eller ej. For er der noget, det er fatalt at gå på kompromis med, er det valget af seng. Den forkerte seng kan f.eks. føre til et søvnunderskud, som resulterer i stress, mens den rette seng giver mere overskud i hverdagen.

Hos Scwarz Senge er vi heldigvis specialuddannede og erfarne i alt det, der har med senge at gøre, så dit veludhvilede og glade jeg er i gode hænder.