Getama sengetilbehør

I tilfælde af at du er på udkig efter Getama-sengetilbehør til rigtig gode priser, er du kommet til det rette sted. Du finder alt til det danske supermærke hos os – dette er bare en af vores mange kategorier med lækre Getama-produkter. Getamas sengetilbehørs-sortiment omfatter f.eks. mange forskelligartede typer af sengeben- og meder, som passer til din Getama-seng. Det er her, du finder ben og meder, der giver dig den stabilitet, din seng har brug for. Benene og mederne finder du selvfølgelig i flotte designs, der passer til din seng og til dine ønsker – vi forhandler både meder i træ og stål. Du finder desuden forskellige fjedersystemer i vores udvalg af Getama-sengetilbehør, såsom modellen, der giver en høj grad af kropsunderstøttelse og punktelasticitet. Vi har også fjedersystemet med zoneinddelt støtte – og meget mere. Tøv ikke med at spørge os, hvis du er i tvivl om, hvilket system, der passer til dig.
 

5 varer

Sorter faldende
 1. Getama 7Sover Topmadras 781 De luxe
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 2.800,00 kr

   

 2. Getama 7Sover Topmadras 782 Natur
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 3.900,00 kr

   

5 varer

Sorter faldende

Optimer din seng med Getama-sengetilbehør, der giver stabilitet, flot design og mere

Med det rette Getama-sengetilbehør får du det optimale ud af din danske kvalitetsseng fra selvsamme producent. Her i kategorien finder du blandt andet et stort udvalg af fjedersystemer – eksempelvis den cylindriske fjeder, der har samme bæreevne, uanset hvor meget den belastes. Måske er det denne model, der er den rette til din kropsbygning og dine præferencer.

Men en seng uden de rette ben og meder dur heller ikke, og derfor finder du forskellige varianter af disse, som er udviklet som supplement til Getama-sengene. Med Getama-sengetilbehør i form af nøje udvalgte sengeben- og meder får du en robust og stabil seng, som står fast til enhver tid. Så er der bare tilbage at sove trygt og godt. Måske kommer du til at drømme sødt om det flotte og elegante design, som mederne og benene selvfølgelig er lavet i.

Vi har Getama-sengetilbehør for enhver smag

Vælg eksempelvis Getama-sengetilbehør i varianten sengemeder fremstillet i lamineret bøg. Mederne anbringes i Getama-boxmadrassens hjørner i længderetningen – som alternativ til de gængse tværgående meder. Denne type meder sikrer, at din seng står langt mere stabilt. Se også Getama-sengetilbehør i form af andre typer dekorative meder fremstillet i henholdsvis ubehandlet bøg, lakeret bøg, sæbebehandlet bøg samt i en bejdset version i farver såsom hvid, sort, mahogni og kirsebær.

Udover meder fra Getama i de nævnte forarbejdninger finder du også dekorative sengeben her i kategorien med sengetilbehør fra Getama. Benene fås som runde sengeben i træ (bøg eller eg) samt i stål. Blandt de flotte stålvarianter kan du se nærmere på udgaver som sort, antracit og børstet stål.