Getama sengegavle

Hvis du er på udkig efter en Getama-sengegavl – også kaldet hovedgavl – er du kommet til det rette sted. Sengegavle er nemlig en del af vores flotte udvalg af produkter fra det danske supermærke Getama. Sengegavle fra Getama er et dekorativt supplement til din seng fra samme producent, og gavlen indgår uden problemer i din nuværende soveværelsesindretning, takket være sin smukke enkelhed. Hos Schwarz Senge finder du både gavle til Getama-boxmadrasser og til Getama-sengerammer, så du burde kunne finde den rette variant – selvfølgelig også takket være de forskellige looks, der alle har det tilfælles, at de vil give et ekstra smagfuldt strejf til soveværelset. Du skal bare blive enig med dig selv om, hvilken Getama-sengegavl, der passer bedst til dig og dit soveværelse. Er du mest til hvid, bambus eller måske en polstret gavl? Vi forhandler hovedgavlen, der fra starten af er polstret, ligesom du finder modellen, der kan polstres efter dit ønske.
 

2 varer

Sorter faldende

2 varer

Sorter faldende

Der er flere gode grunde til at vælge en Getama-sengegavl

Måske overvejer du at anskaffe dig en Getama-madras, eller også har du allerede en? I begge tilfælde kan en sengegavl fra samme producent være en god idé. Hvis du overvejer at anskaffe en madras, tænker du måske, at en sengegavl kan være rar at have mellem madrassen og en kold gavlvæg, eller også synes du måske, at sengelooket bliver mere fuldendt med en gavl? Hvis du allerede har en Getama-madras, kan en gavl være en nem måde at bringe lidt fornyelse ind i soveværelset eller at gøre sengen ekstra indbydende at se på.

Getama-sengegavle er designet på en måde, der gør, at de passer ind i ethvert hjem og soveværelsesmiljø. Getamas sengegavle-sortiment omfatter blandt andet modellen Barcelona, som findes i enten træproduktet MDF eller i en flot variant fremstillet af bambus, som har et eksklusivt præg over sig. Standardudgaven indenfor Getama-sengegavle af typen Barcelona er modellen i hvidmalet MDF, men hvis du ønsker gavlen i en anden farve, er det muligt at få dette mod et ekstra tillæg.

Du kan øge komforten med en polstret Getama-sengegavl

Vær ligeledes opmærksom på, at som en ekstra ydelse tilbyder Schwarz Senge at polstre Getama-sengegavlen af modellen Barcelona med stof/møbeltekstil. Stofbeklædningen gør, at sengegavlen føles ekstra behagelig, samtidig med at stoffet pynter på gavlen. Se også gerne nærmere gavlen af typen Chicago, som er Getamas bud på en stofbetrukket/polstret hovedgavl, hvor du selv har mulighed for at vælge din foretrukne stoftype.

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vægter kvalitet højt, hvilket ikke kun kommer til udtryk i vores udvalg, men også i vores individuelle rådgivning.