Getama sengeborde

I denne kategori kan du gå på opdagelse i Schwarz Senges nøje udvalgte sortiment af eksklusive Getama-sengeborde, som komplementerer det øvrige sengesortiment fra Getama på bedste vis. Getama-sengeborde fås i en række forskellige designs, som udover at pynte i soveværelset også har en praktisk dimension, da de fungerer rigtig godt som opbevaringsplads. Men hvilken dekorativ opbevaringsplads passer bedst til dit behov? Har du brug for en hylde til bogen, brillerne eller papirlommetørklæderne? Eller vil du gerne have en skuffe, så du kan få dine ting lidt af vejen? Hos os finder du heldigvis forskellige muligheder. Vi forhandler blandt andet det enkle og elegante natbord med hylde. Men hvis du godt kunne tænke dig denne model med skuffe, kan det ligeledes lade sig gøre. Der er også fleksibilitet, når det kommer til den netop omtalte models materiale – bordet fås både i hvid og i bambus.
 
Filtrering

2 varer

Sorter faldende

2 varer

Sorter faldende

De eksklusive Getama-sengeborde passer perfekt ind i soveværelsets indretning

Sengebordene fra Getama passer via deres enkle udtryk rigtig fint ind i hjemmets eksisterende soveværelsesmøblement. Sengebordene fra Getama er holdt i et strømlinet og minimalistisk design, hvilket medvirker til, at møblerne nemt kan indgå i den øvrige indretning uden at ”larme” for meget. Og så er Getama-sengebordene lavet i en lækker og eksklusiv stil, som kan være med til at øge din følelse af velvære og afslapning, lige inden du skal sove.

Udvalgte modeller indenfor Getamas sengebordssortiment fås også som håndlavede unikaprodukter, og producentens håndlavede udgaver af sengeborde er således din garanti for et dansk møbel i absolut topkvalitet.

Et Getama-sengebord giver ro omkring sovesituationen

Det er muligt at få Getama-sengeborde både med og uden skuffer samt med eller uden indbygget hylde, alt efter hvad du foretrækker og afhængig af, hvor meget opbevaringsplads, du har behov for.

Mere specifikt kan du f.eks. se nærmere på sengebordet ved navn Getama Firenze – dette bord er betrukket med lækkert Viking-læder – eller det hvidmalede Getama Paris Sengebord, som også fås i bambus og har en praktisk indbygget hylde samt fås med skuffe. Du finder desuden bordet af typen Getama Ritz – denne variant har en smuk rund form, der giver en god kontrast til sengens firkantede form. Hvis du kunne tænke dig dette sengebord, men drømmer om en anden farve, er det noget, vi kan ordne mod et tillæg. Det samme gælder i øvrigt Getama Paris-bordet.

Snart har du det Getama-sengebord, der matcher dine ønsker helt perfekt. På den måde opnår du en dejlig tilfredshed omkring sovesituationen. Det kan give dig en god ro – det samme kan selvfølgelig de praktiske opbevaringsfordele.