Getama senge

Med en Getama-seng møder kvalitetshåndværk og flot dansk design hinanden under de bedst mulige forudsætninger. Se nærmere på udvalget af Getama-senge i denne kategori, hvor du har mulighed for at finde danskproducerede senge, som lever op til samtlige krav om både form, anvendelighed, funktionalitet og godt design på et og samme tidspunkt. Du finder blandt andet en af de mest populære Getama-boxmadrasser her på siden – vel at mærke i en forrygende opdateret version. I denne version er fjedrene endnu bedre, og du kan også nemt blive dejligt afslappet og træt takket være den nye polstring, der består af hørvat, naturskum og andre underskønne materialer. Du finder derudover den enkle og dekorative ramme, som passer til boxmadrasser, elevationssenge og mere. Du kan også tilvælge en ligeledes lækker hovedgavl, hvis du ønsker det. Måske er det en hovedgavl, der skal til, for at du synes, sengen ser rigtigt fuldendt ud. Eller måske synes du bare, at Getama-gavlen er uimodståeligt dekorativ og vil passe perfekt ind i dit soveværelse.
 

8 varer

Sorter faldende
 1. Getama boxmadras 747 advanced
  Udsalgspris 16.235,00 kr Vejl. pris 19.100,00 kr

   

 2. Getama Advanced kontinental seng
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Fast liggekomfort
  Lang holdbarhed
  Udsalgspris 39.695,00 kr Vejl. pris 46.700,00 kr

   

 3. Getama 7Sover Boxmadras Siesta LUX III
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 10.200,00 kr

   

 4. Getama 7Sover Boxmadras 744 Pocket Zone A + B
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 13.400,00 kr

   

 5. Getama 7Sover Boxmadras 745 Multi Zone A + B
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 14.600,00 kr

   

8 varer

Sorter faldende

Beskyt din krop med en Getama seng

I dag lyder en anbefaling, at man udskifter sin seng i hvert fald en gang hvert tiende år. Kroppens behov ændrer sig nemlig med tiden. Her hos Schwarz Senge kan du finde en Getama seng, som kan opfylde dine behov til punkt og prikke. Men hvordan ser de behov ud? I vores udvalg har vi stort fokus på at opfylde behov for komfort og ergonomi. Med en Getama seng får du mulighed for at ligge i den optimale sovestilling. Det vil sige med en neutral rygsøjle, der er parallel med sengesiden, når man ligger på både ryggen og siden.

Find den Getama seng, der har den bedste fleksibilitet i forhold til din kropsbygning. Måske har du brede skuldre, og så skal sengen give plads til det. Eller måske har du lidt bredere hofter. I forhold til den optimale størrelse bør længden være 20 cm større end din højde. Sengen skal passe til jer begge, hvis I er et par. Hellere købe en Getama seng med for meget plads end for lidt.

Getama er specialister i møbeldesign

Hvem er folkene bag Getama senge egentlig? For at besvare det spørgsmål skal vi tilbage til 1899 i byen Gedsted. Carl Pedersen stiftede Gedsted Tang- og Madrasværksted: Getama. Indtil da havde madrasser bestået af halm eller lyng. Men Pedersen var en af dem, som indså, at der var mere værdi at hente i de mere komfortable fjedrende madrasser.

I dag er succesen tydelig. Bag Getama senge ligger et samarbejde med respekterede tegnestuer og arkitekter. Faktisk er det ikke kun senge, den danske virksomhed producerer. De laver også sofaer, stole og lignende. Derfor ved man, at man med en Getama seng får et produkt, der er lavet med en enorm ekspertise. Er du interesseret, vil vi meget gerne høre fra dig!