Getama madrasser

Her på siden finder du et flot udvalg af Getamas madrassortiment, som både omfatter topmadrasser, boxmadrasser og springmadrasser fra den danske producent. Når det gælder Getama-madrasser, går kvalitet og komfort op i en højere enhed, og virksomheden står inde for sine produkter i en så høj grad, at der tilbydes hele 15 års garanti på fjederbrud samt fjedersætninger i Getama-madrasser. Madrasser fra Getama er derfor det rette valg for dig, der værdsætter solid kvalitet. Getama er også noget for dig, der holder af danskproducerede møbler fra mærker med rødder, der går langt tilbage. På denne side finder du eksempelvis springmadrasser – det var den madrastype, som det hele begyndte med for over 100 år siden. I dag er liggekomforten, slidstyrken og det smukke udseende ikke blevet mindre. Vi forhandler også topmadrassen med naturlatexkerne og boxmadrassen med de ekstra mange fjedre, der giver en perfekt tilpasning til kroppen. Læs mere om udvalget nedenunder og besøg vores forretning, hvis du vil vide endnu mere om madrasserne fra Getama.
 

10 varer

Sorter faldende
 1. Getama 7sover springmadrasser incl. topmadras udstillingsmodel 160x200 cm
  Specialpris 15.600,00 kr Vejl. pris 26.000,00 kr

   

 2. Getama boxmadras 747 advanced
  Udsalgspris 16.235,00 kr Vejl. pris 19.100,00 kr

   

 3. Getama 7Sover Boxmadras Siesta LUX III
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 10.200,00 kr

   

 4. Getama 7Sover Boxmadras 744 Pocket Zone A + B
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 13.400,00 kr

   

 5. Getama 7Sover Boxmadras 743 Pocket A + B
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 12.900,00 kr

   

 6. Getama 7Sover Boxmadras 745 Multi Zone A + B
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 14.600,00 kr

   

 7. Getama 7Sover Springmadras 759 Pocket A + B
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 8.200,00 kr

   

 8. Getama 7Sover Springmadras 760 Pocket Zone A + B
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 9.400,00 kr

   

 9. Getama 7Sover Springmadras 761 Multipocket Zone A + B
  Dansk håndværk
  Håndbygget
  Laves i alle mål
  Fast liggekomfort
  Udsalgspris 10.600,00 kr

   

10 varer

Sorter faldende

Getama-madrassen er et nøje gennemtænkt produkt

Getama har vist sit værd ved at have produceret madrasser i over 100 år. Selvom der er sket meget siden 1899, og der nu er andet end tang i madrasserne, er den innovative Getama-ånd stadig intakt. Du finder nøje gennemtænkte produkter med lang levetid og en høj komfort blandt udvalget af vores Getama-madrasser.

I vores udvalg af topmadrasser fra Getama finder du serien 7sover CRAFT Topmadras, som eksempelvis fås i form af 7sover hypersoft topmadrassen, som er en ekstra komfortabel madras med en indbygget kerne af hypersoft skum. Derudover fås Getama-topmadrasser med en kerne af naturlatex, og i tillæg til dette er der mange muligheder for at sætte dit eget præg på valget af madras. Getama-madrasser fås f.eks. i flere forskellige størrelser samt i fire standardfarver.

Madrastyper fra danske Getama omfatter blandt andet De Luxe serien, 7sover-madrassen i en Natur-udgave med en kerne af ægte naturlatex samt i en bomuldsudgave fremstillet af quiltet bomuldsvat.

Vi er din stolte Getama-forhandler – læs mere om udvalget af forskellige typer Getama-madrasser her

Du finder ligeledes de forskellige Getama-madrasser indenfor kategorierne spring- og boxmadrasser. Se f.eks. nærmere på boxmadrassen med ekstra volumen eller springmadrassen, der kan vendes og dermed har to slidflader.

Det brede udvalg af madrasser gør det nemt at finde en model til netop dig. Du kan få den støtte og blødhed/hårdhed, du foretrækker, og som passer bedst til din kropsbygning og højde. Men uanset hvilken Getama-madras du vælger, garanterer producenten et behageligt, ergonomisk korrekt og støttende produkt i en høj kvalitet med en dertilhørende lang levetid.

Hos Schwarz Senge ser vi frem til at vejlede dig, så du kan finde lige den madras, der giver dig den bedste søvn.