Dunlopillo sengetilbehør

Få mest muligt ud af din seng via valget af det rette Dunlopillo-sengetilbehør. Her på siden kan du finde diverse produkter fra Dunlopillo – blandt andet Dunlopillo-sengeben samt de smarte Dunlopillo-LED-lys til Selection-serien.

Vi kan godt forstå, hvis du ikke har lyst til at udskifte din Dunlopillo-seng lige med det samme, men hellere vil optimere sengen. Med Dunlopillo får du nemlig en fantastisk kvalitet, som du kan nyde i mange år frem. Der er tale om et mærke, der har eksisteret siden 1929, og som gennem tiderne har begejstret med unikke produkter. Dunlopillo er især berømt for at have opfundet naturlatex, og hvis du allerede har en Dunlopillo-seng, har du sikkert nydt godt af dette vidundermateriale. Vi glæder os til at se dig hos Schwarz Senge på Østerbro, hvor vores specialuddannede og erfarne personale er klar til at fortælle dig alt det, du har brug for at vide for at kunne vælge det rette Dunlopillo-sengetilbehør.

 

10 varer

Sorter faldende
 1. Dunlopillo Luxury topmadras
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God til elevation
  Udsalgspris 4.060,00 kr Vejl. pris 6.766,00 kr

   

 2. Dunlopillo Supreme Duo topmadras
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God til elevation
  Udsalgspris 8.119,00 kr Vejl. pris 13.532,00 kr

   

 3. Dunlopillo Curve Gavl 1
  Udsalgspris 2.203,00 kr Vejl. pris 3.672,00 kr

   

 4. Dunlopillo Butterfly gavl 1
  Udsalgspris 2.941,00 kr Vejl. pris 4.902,00 kr

   

 5. Dunlopillo Supreme Cool Topmadras
  Udsalgspris 4.060,00 kr Vejl. pris 6.766,00 kr

   

 6. Dunlopillo Button gavl
  Udsalgspris 2.941,00 kr Vejl. pris 4.902,00 kr

   

 7. Dunlopillo Pebble gavl
  Udsalgspris 2.941,00 kr Vejl. pris 4.902,00 kr

   

 8. Dunlopillo Original Duotopmadras
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God til elevation
  Udsalgspris 7.008,00 kr Vejl. pris 11.680,00 kr

   

 9. Dunlopillo original topmadras
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God til elevation
  Lang levetid
  Udsalgspris 2.947,00 kr Vejl. pris 4.912,00 kr

   

10 varer

Sorter faldende

Forny soveværelset med lækkert Dunlopillo-sengetilbehør

Med købet af en Dunlopillo-seng er du sikret et produkt, der holder i mange år. Derfor når du sandsynligvis også at skifte smag og indretningsstil et par gange i løbet af sengens levetid. Af denne grund forhandler Schwarz Senge et udvalg af sengetilbehør fra Dunlopillo, som gør det muligt at variere sengens look.

F.eks. giver sengebenene, som du finder blandt Dunlopillo-sengetilbehøret, dig muligheden for at ændre sengens udseende og samtidig ændre lidt på indretningsstilen i soveværelset, uden at du skal til at udskifte den langtidsholdbare seng. Dunlopillo fører et bredt sortiment af sengeben – herunder bensæt i alu, sengeben i mat krom samt en hjulsæts-variant, og produkterne fås både i cylinderformede og firkantede udgaver.

Dunlopillo-sengetilbehør hjælper dig, der er vågen om natten

Blandt vores Dunlopillo-sengetilbehør finder du også LED-lyssættet, der skaber den helt rette belysning og stemning. Dunlopillo har udviklet et smart LED-lyspanel, som passer til producentens Selection-serie. Lyskilden er udformet som et aflangt panel, der giver et diskret lys under sengen via brugen af en censor. Udover at skabe god stemning kan produktet anvendes, når du vågner om natten, og når du ikke kan falde i søvn. For med lyspanelet undgår du at skulle tænde for soveværelsets skarpere belysning, hvis du vil ud af rummet for at hente et glas vand eller gå på toilet. Find det smarte produkt lige her blandt vores Dunlopillo-sengetilbehør.

Og find Schwarz Senge på Århusgade 85, hvor du kan få masser af professionel rådgivning. I vores store specialforretning har vi rigelige mængder af både erfaring og engagement at trække på.