Dunlopillo sengegavle

Her på siden finder du Dunlopillo-sengegavle, som selvfølgelig passer til din seng og madras fra samme mærke. Med en sengegavl fra Dunlopillo får du mulighed for at gøre indretningen af soveværelset helt gennemført og stilsikker. For du opnår et elegant udtryk, hvor møbelelementer, stoftyper og materialer matcher og komplementerer hinanden på bedste vis. Hos Schwarz Senge har du mulighed for at se nærmere på den smukke, polstrede Dunlopillo-sengegavl, som fås i smagfulde farver: Sort, grå og sand. Disse evigtgyldige farver går aldrig af mode, ligesom de vil blende godt ind i ethvert soveværelse. Uanset hvilke billeder, gardiner eller tæpper du har brugt i indretningen af rummet, tror vi, at sengegavlen i den neddæmpede og smagfulde farve vil være en flot tilføjelse til sengen og til rummet – uden at gavlen, på trods af sin størrelse – vil tage magten fra resten af soveværelset.
 

4 varer

Sorter faldende
 1. Dunlopillo Curve Gavl 1
  Udsalgspris 2.203,00 kr Vejl. pris 3.672,00 kr

   

 2. Dunlopillo Butterfly gavl 1
  Udsalgspris 2.941,00 kr Vejl. pris 4.902,00 kr

   

 3. Dunlopillo Button gavl
  Udsalgspris 2.941,00 kr Vejl. pris 4.902,00 kr

   

 4. Dunlopillo Pebble gavl
  Udsalgspris 2.941,00 kr Vejl. pris 4.902,00 kr

   

4 varer

Sorter faldende

Dunlopillo-sengegavlen har mange fordele

En sengegavl giver et imponerende og formfuldendt udtryk til din seng. Og så kan den nogle gange være lige det, der skal til, før du rigtigt føler, at det er en seng og ikke en madras, du har anskaffet dig. Men har du tænkt over nogle af de praktiske fordele, der også er ved en smuk Dunlopillo-sengegavl? En sådan gavl er også komfortabel, hvis du vil sidde op i sengen. Måske holder du af at læse, inden du lægger dig til at sove? Og hvis sengen står op af en gavlvæg, vil sengegavlen tage lidt af kulden fra denne.

Udover det brede sortiment af komfortable og selvventilerende madrasser, hovedpuder og senge fra Dunlopillo, finder du ligeledes de elegante og veldesignede Dunlopillo-sengegavle her blandt producentens alsidige produktudvalg, som forhandles hos Schwarz Senge. Dunlopillo kommer hele vejen rundt, når det gælder indretningselementerne til dit soveværelse.

Find din nye Dunlopillo-sengegavl i en lækker og langtidsholdbar kvalitet

Hos os kan du tage et kig på den fine, polstrede Dunlopillo-sengegavl. Sengegavlen passer til producentens udvalg i Selection-serien og fås i farverne sort, sand samt koksgrå. Sengegavle fra serien Selection er fremstillet i en langtidsholdbar, quiltet stofkvalitet via anvendelsen af eksklusive møbelstoffer og tekstiler, som sikrer, at du får glæde af produktet i mange år frem.

Sengegavle fra Dunlopillo leveres blandt andet til Selection-serien til senge/madrasser i bredden 180 centimeter og udgør prikken over i’et, når du ønsker at gøre indretningen af soveværelset så elegant og formfuldendt som muligt. Med tilføjelsen af en Dunlopillo-sengegavl i det rette look kan du skabe en stabil og lækker ramme for dit soveværelsesmøblement.