Dunlopillo senge

Her på siden kan du vælge mellem diverse Dunlopillo-senge, som giver god komfort og sikrer en naturlig og behagelig sovestilling. Fælles for Dunlopillos senge er, at der er fokus på anatomisk korrekte designs samt anvendelsen af eksklusive møbelstoffer med en lang levetid. Et andet karakteristisk træk hos sengene fra Dunlopillo er brugen af naturlatex – faktisk var det Dunlopillo, der opfandt dette vidundermateriale tilbage i 1929. Listen over fordelene ved naturlatex er mange. Materialet har en meget høj elasticitet, er trykaflastende, og så tilpasser det sig din krop og giver støtte de rigtige steder. Som om det ikke var nok, er vidundermaterialet også meget hygiejnisk og meget åndbart. Er du klar til at lade din krop nyde alle de fantastiske egenskaber ved naturlatex? Hos Schwarz Senge kan du vælge mellem et utal af lækre Dunlopillo-senge med naturlatex. Du finder blandt andet funktionelle box-elevationssenge samt elevationssenge hos os. Du kan også se nærmere på den kendte kontinentalseng-model fra den anerkendte producent.
 

6 varer

Sorter faldende
 1. Dunlopillo Pure boxmadras
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God liggekomfort
  Udsalgspris 9.457,00 kr Vejl. pris 15.762,00 kr

   

 2. Dunlopillo Passion Boxelevation UDSTILLINGSMODEL SOLGT
  Specialpris 19.998,00 kr Vejl. pris 74.724,00 kr

   

 3. Dunlopillo Passion Elevation RESTSALG
  Specialpris 27.798,00 kr Vejl. pris 55.648,00 kr

   

 4. Dunlopillo Pure elevationsseng
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God liggekomfort
  Udsalgspris 13.919,00 kr Vejl. pris 23.198,00 kr

   

 5. Dunlopillo Pure Kontinental
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God liggekomfort
  Udsalgspris 17.809,00 kr Vejl. pris 29.682,00 kr

   

 6. Dunlopillo Passion boxmadras
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God liggekomfort
  Udsalgspris 11.128,00 kr Vejl. pris 18.546,00 kr

   

6 varer

Sorter faldende

Dunlopillo-senge er komfort i særklasse

Vælger du en seng fra Dunlopillo, vælger du et produkt i høj kvalitet, som du kan have i mange år frem. Fik vi nævnt, at naturlatex, som Dunlopillo flittigt anvender, er et af de blødeste materialer i verden? Ovenover kan du læse mere om fordelene ved vidundermaterialet, der blev opfundet af Dunlopillo for mange år siden, men som holder den dag i dag.

Udvalget af Dunlopillo-senge her på siden omfatter senge i mange forskellige størrelser og mål samt modeller, der giver noget for enhver smag. Blandt Dunlopillos sengesortiment finder du både den gængse kontinentalmodel samt diverse udgaver af de funktionelle elevationssenge, der både er komfortable og yderst anvendelige.

Dunlopillo-senge er til dig, der vil spare på energien

Styrkerne ved Dunlopillo-senge er mange. De giver god støtte til både skuldre, ryg og lænd, og samtidig fås sengene med en praktisk, vendbar madras med indbyggede komfortzoner. Komfortzonerne gør en mærkbar forskel for kvaliteten af din søvn, og du kan vælge mellem Dunlopillo-madrasser til elevationssenge i en soft, medium eller fast hårdhed – afhængig af dine individuelle præferencer.

Derudover kan du hos Schwarz Senge se nærmere på udvalget af CE-mærkede elevationssenge, som er din sikkerhed for et veldesignet og ikke mindst energibesparende produkt. Med valget af denne type Dunlopillo-seng får du ikke bare en formidabel nattesøvn, men opnår også et lavt strømforbrug indenfor produktkategorien elevationssenge.

I vores butik på Østerbro i København glæder vores dygtige medarbejdere sig allerede til at vejlede dig i dit køb af en seng fra Dunlopillo. Vi har al den viden, der skal til for, at du kan finde lige netop den model, der vil tjene dig bedst de næste mange år.