Dunlopillo madrasser

Hos Schwarz Senge forhandler vi udelukkende madrasser og senge fra de bedste brands på markedet, herunder den store, anerkendte producent Dunlopillo. Med valget af en Dunlopillo-madras til dig selv og familien sikrer du hele husstanden de bedste betingelser for en behagelig nattesøvn, som gør at I kan vågne op fulde af energi, friske og veludhvilede til en ny dag. I vores udvalg her på siden kan du blandt andet se nærmere på boxmadrassen, topmadrassen og børnemadrassen. Hvilken type Dunlopillo-madras søger du? Du finder f.eks. den eksklusive boxmadras, der tager brugen af naturmaterialer til det højeste niveau. Vi forhandler ligeledes topmadrassen, der giver kroppen mulighed for at ånde. Du vil sikkert også gerne købe det bedste til familiens yngste, og vi har selvfølgelig den allergivenlige børnemadras, der former sig perfekt til kroppen og giver optimal støtte. Uanset hvilket produkt, du vælger fra brandet, der opfandt naturlatex, får du et kvalitetsprodukt, som du kan regne med.
 

2 varer

Sorter faldende
 1. Dunlopillo Madras Pure White 16 cm
  Lang levetid
  Allergivenlig
  Naturprodukt
  God til elevation
  Udsalgspris 6.179,00 kr Vejl. pris 10.298,00 kr

   

 2. Dunlopillo Madras Pure 16 cm
  Udsalgspris 6.179,00 kr Vejl. pris 10.298,00 kr

   

2 varer

Sorter faldende

Dunlopillo-madrasser er til dig, der ikke vil gå på kompromis

Mærket Dunlopillo er leverandører af et varieret udvalg af madrasser til dig, der er kvalitetsbevidst og ikke vil gå på kompromis med den gode nattesøvn. I og med at sortimentet af Dunlopillo-madrasser er bredt og alsidigt, er der mulighed for at finde den rette type madras til ethvert behov, når det gælder om at sikre de mest optimale betingelser for en god nats søvn.

Vælg eksempelvis mellem madrasser, der har en komfortabel kerne af materialet naturlatex. Eller se nærmere på det lækre udvalg af boxsenge og boxmadrasser. Vær opmærksom på, at vores madrasser findes i mange størrelser. Du kan se størrelserne ved at klikke ind på de forskellige produkter – vi har blandt andet Dunlopillo-madrasser på 140 x 200, 160 x200 og 180 x 200.

Dunlopillo-madrasser til forskellige behov og præferencer

Det er ofte en smagssag, hvilken hårdhed madrassen skal have for, at du får det optimale udbytte af den, og af denne grund fås Dunlopillo-boxmadrasserne i tre forskellige hårdheder. Dermed er det op til dig at afgøre, hvilken hårdhed og variant, du foretrækker. Blandt sortimentet af Dunlopillo-madrasser finder du også de praktiske, vendbare madrasser samt de naturlige og allergivenlige baby- og børnemadrasser med vaskbart betræk, som samtidig er selvventilerende og Øko-Tex-certificerede.

Kom gerne forbi vores forretning på Østerbro, hvor vi er klar til at vejlede dig, når du skal finde madrassen, der sender dig godt afsted til drømmeland og giver dig en dejlig energifyldt dag, når du vågner.

Dunlopillo madrasser af høj, naturlig kvalitet

Leder du efter en madras af højeste kvalitet, der samtidig er fremstillet af naturlige materialer? Så er en Dunlopillo madras et oplagt valg for dig. Dunlopillo har siden 1929 produceret madrasser af naturlig, høj kvalitet. Deres produktion ligger i Danmark, og produktionsvirksomheden har et stort fokus på bæredygtighed uden at gå på kompromis med komfort, kvalitet og design. Deres madrasser er produceret af naturlig latex fra gummitræer. Denne latex tappes fra træerne og omdannes til det skum, der former din kommende Dunlopillo madras. Træerne bruges til tapning indtil de er 32 år gamle, hvorefter de får lov til at gro videre, indtil de er 100 år. I hele processen fra indsamling af materiale til produktion af den enkelte seng, har Dunlopillo et gennemgående fokus på at mindske spild og miljøbelastning.

En Dunlopillo madras er altså det oplagte valg til dig, der prioriterer høj kvalitet og bæredygtig produktion samtidig med, at du ønsker en god nats søvn på en madras, der passer til dine behov. For udover god samvittighed får du med en Dunlopillo madras i naturlatex også en madras, der er åndbar, holdbar og allergivenlig. Hos Schwarz finder du et bredt udvalg af Dunlopillo madrasser - og vi har helt sikkert én, der passer til dit behov!