Dunlopillo hovedpuder

Den rette hovedpude gør underværker for kvaliteten af din nattesøvn og for, hvor udhvilet du føler dig. Med valget af en kvalitetshovedpude fra Dunlopillo kan du optimere din nattesøvn, så du vågner frisk og veludhvilet. Vælg blandt andet en ergonomisk korrekt Dunlopillo-hovedpude med en hårdhedsgrad i enten soft, medium eller fast fra sortimentet her på siden – i vores udvalg kan du finde den helt rigtige Dunlopillo-hovedpude tilpasset dine individuelle behov og præferencer. Men hvis du vil købe via vores hjemmeside, i ro og mag, anbefaler vi, at du først kommer forbi Schwarz Senge på Østerbro, så du er sikker på at vælge den rette pude. Vidste du forresten, at det er Dunlopillo, der står bag materialet naturlatex? Det lykkedes firmaet at fremstille materialet tilbage i 1929, ud af saften, som udvindes fra gummitræer i Malaysia. Naturlatex er et utroligt materiale, som har sikret Dunlopillo berømmelse og succes verden over. Du finder det utrolige materiale i puderne her på siden.
 

3 varer

Sorter faldende
  1. Dunlopillo Premium
    Udsalgspris 599,00 kr Vejl. pris 799,00 kr

     

  2. Dunlopillo Square Pude
    799,00 kr

     

3 varer

Sorter faldende

Dunlopillo-hovedpuden er en bestseller

Blandt Schwarz Senges stærke produktudvalg finder du her en af bestsellerne i form af den behagelige og ergonomisk korrekte Dunlopillo-hovedpude, som forhandles i flere varianter. Dunlopillo er en af verdens største producenter af hovedpuder i en høj kvalitet, og hos Schwarz Senge er vi storforhandlere af de populære og anerkendte hovedpuder fra Dunlopillo. Når det kommer til udvælgelsen af den rette Dunlopillo-hovedpude til dig og dine behov, kan du vælge mellem et bredt udvalg af hovedpuder – eksempelvis luksuspuden med en kerne af naturlatex, som er overtrukket med et blødt og behageligt dunbetræk. Du kan glæde dig over, at latexkernen holder sin form år efter år.

En Dunlopillo-hovedpude sikrer dig de bedst mulige betingelser for nattesøvnen

Mærket Dunlopillo producerer nogle af markedets mest komfortable og selvventilerende hovedpuder, som samtidig er udviklet til at være allergivenlige og til at aflaste din nakke og dine skuldre om natten. Med valget af en Dunlopillo-hovedpude er du dermed sikret de bedst mulige betingelser for nattesøvnen. For optimal støtte og facon kan du eventuelt også se nærmere på udvalget af de smarte, formbare Contour-hovedpuder, som former sig efter dine bevægelser og dermed giver den mest optimale balance mellem blødhed og støtte.

Vi glæder os allerede til at se dig i vores store forretning, som ligger på Østerbro. Senge og alt det, der hører til, er nemlig vores passion. Det allervigtigste for os er den individuelle rådgivning, som vi tager os god tid til, så vi ikke overser selv det mindste ønske eller behov, som du kunne have – om det så gælder valget af en Dunlopillo-hovedpude, sengeben eller noget helt tredje.