Carpe Diem tilbud

Carpe Diem Beds of Sweden er et firma, som fremstiller håndbyggede kvalitetssenge. Det svenske firma anvender udelukkede materialer, der tilgodeser gældende krav og kvalitet, miljø og komfort. Madrasserne er polstret med naturmaterialer som uld, bomuld, hør, og naturgummi. Sov med god samvittighed i en seng fra det svenske kvalitetsmærke. Hos Schwarz finder du et stort udvalg af produkter fra Carpe Diem – se nærmere på både madrasser, sengegavle, tilbehør til senge og selvfølgelig: Senge. Sengene fra dette mærke har blandt andet den fordel, at der er indbygget patentanmeldte specialindlæg. De bevirker, at sengens hårdest belastede fjedre ikke giver et tilsvarende hårdt returtryk mod din krop. De synker ganske enkelt ned i madrassen, hvilket betyder, at returtrykket mod specielt skuldre og hofte mindskes, og støtte i taljen øges. Længere nede på siden kan du læse mere om det skønne kvalitetsmærke – læs eksempelvis, hvad en lille ø i den svenske skærgård har med mærkets senge at gøre.
 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Carpe Diem er synonymt med miljørigtig kvalitet

Vi sælger meget fra Carpe Diem Beds of Sweden – et firma som har specialiseret sig i fremstilling af håndbyggede senge. Der anvendes altid, uden undtagelser, miljørigtige og komfortable materialer af højeste kvalitet. Derfor er Carpe Diem-senge- og madrasser det oplagte valg for dem, der tænker på miljøet, og som også har fokus på kvalitet. Madrasserne findes i materialer som uld, hør, naturgummi og bomuld.

Mærket er også kendte for specialindlæggene, der bevirker, at de hårdest belastede fjedre i sengen ikke giver et hårdt returtryk mod din ryg, dine skuldre og dine hofter. Fjedrene synker derimod ned i madrassen.

Idéen bag Carpe Diem fødes

Intet er overladt til tilfældigheden hos Carpe Diem, men idéen om kvalitetssenge kom på et uventet tidspunkt. Før vi bevæger os til denne del af historien, skal vi dog lidt tilbage i tid. Den unge mand Börje Thulekär beslutter sig for at blive kiropraktor. Hans nye viden om menneskets fysiologi og anatomi lærer ham betydningen af en god nattesøvn.

Derfor investerer den unge Börje i det, han tror er en kvalitetsseng. Sengen kan slet ikke leve op til Börjes forventninger.

En varm sommeraften sejler Börje ud til en lille ø i skærgården. Her går han i land og lægger sig på en lyngbanke. Lyngen støtter og former kroppen perfekt. Og så kommer idéen: Börje vil udvikle en seng, der – inspireret af det smukke landskab – vil få folk til at tale om søvn før og efter den nye seng.

Hos Schwarz finder du de bedste priser på artikler fra det innovative Carpe Diem. Kom forbi vores butik på Østerbro, hvor du kan prøve sengene.

Vi er premium forhandler af Carpe Diem senge og har derfor en Carpe Diem shop-in-shop