Carpe Diem sengetilbehør

Hos Schwarz Senge finder du altid et stort og flot udvalg af forskelligt Carpe Diem-sengetilbehør. Udvalget af tilbehør til senge fra Carpe Diem tjener flere formål. Nogle produkter gør sengen mere fleksibel eller komfortabel at sove i, mens andre produkter – såsom sengeben – giver din seng fra Carpe Diem et mere personligt udtryk. Har du brug for rådgivning i forbindelse med vores udvalg af Carpe Diem-sengetilbehør, er vores specialister altid parate til at hjælpe dig og besvarer gerne enhver henvendelse. På denne side kan du blandt andet se nærmere på sengeben med vidt forskellige look. Du finder både sengeben i træ, sort, hvid og grå, og alle benene kan fås i flere højder. Du har også mulighed for at tage et kig på lækkert stof til din Carpe Diem-seng. Vi forhandler eksempelvis skønne uldvarianter i farver som lysegrå, brun og sort, men du finder også stof i farverne sand, mørkegrå og meget mere.
Vi er premium forhandler af Carpe Diem senge og har derfor en Carpe Diem shop-in-shop
 

6 varer

Sorter faldende

6 varer

Sorter faldende

Carpe Diem-sengetilbehør hjælper dig med at personliggøre sengen

Der er mange måder, hvorpå du kan personliggøre din seng fra Carpe Diem. Hos Schwarz Senge har vi flere fine bud på Carpe Diem-sengetilbehør, som på den ene eller anden måde kan ændre udtrykket på din seng derhjemme. Tilbehør til senge kan forhøje sengens komfort, men kan også ændre det visuelle udtryk og give dig mulighed for at gøre sengen mere personlig. Fordi Carpe Diem-senge holder i mange år, er det undertiden rart at skabe lidt fornyelse i form af de små detaljer. Sengetilbehør fra Carpe Diem ændrer heldigvis sengens udtryk på en nem og simpel måde. Sørg altid for at vælge Carpe Diem-sengetilbehør til din Carpe Diem-seng for at vide dig sikker på, at det passer til sengen og lever op til den høje grad af kvalitet, som lige netop denne sengeproducent er så kendt for.

Vi bringer dig tættere på et valg af dit nye Carpe Diem-sengetilbehør

Hvis du har anskaffet dig en seng fra svenske Carpe Diem, har du sikkert en seng, som du er rigtig glad for. Mærket ligger helt i top, når det gælder kvalitet. Men uanset hvor godt man sover i sin seng, kan man trænge til, at der skal ske noget nyt. Og med det flotte Carpe Diem-sengetilbehør kan du nemt skifte stil i soveværelset uden at skulle til at udskifte hele sengen. Men hvad skal du helt præcist vælge? Hvis du er det mindste i tvivl, skal du ikke tøve med at spørge vores erfarne medarbejdere til råds. Du finder Schwarz Senge på Østerbro, nærmere betegnet på Århusgade 85. Vi glæder os til at se dig.