Carpe Diem madrasser

I denne kategori har vi samlet vores flotte udvalg af lækre Carpe Diem-madrasser. Madrasser fra mærket Carpe Diem er det perfekte valg til dig, der gerne vil have en madras af gode materialer, som giver din krop den støtte og komfort, den har brug for. Vores dygtige specialister står altid klar til at hjælpe dig med at vælge mellem de mange gode Carpe Diem-madrasser og kan blandt andet tilbyde dig en gratis rygtest i vores fysiske forretning på Østerbro i København. På denne side finder du eksempelvis den eksklusive Carpe Diem-topmadras med smidig og blød overflade. Topmadrassen har en bomuldspolstret sommerside og en uldpolstret vinterside. Vi tilbyder topmadrasser, som er svanemærkede, så du kan vælge en model, der tager hensyn til både dig og miljøet. Vi forhandler ligeledes sengen, der er bygget af erfarne håndværkere med materialer af højeste kvalitet. Du finder også den populære rammeseng med fantastisk fjederdybde, som giver en følelse af vægtløshed. Læs mere om Carpe Diem nederst på siden.
Vi er premium forhandler af Carpe Diem senge og har derfor en Carpe Diem shop-in-shop
 

2 varer

Sorter faldende
  1. Carpe Diem Beds Lille Harpö madras udstillingsmodel
    Specialpris 7.998,00 kr Vejl. pris 18.000,00 kr

     

2 varer

Sorter faldende

Carpe Diem-madrasser tilpasser sig kroppen og kroppens bevægelser

Hvis du har tænkt dig at investere i noget, der virkelig har stor betydning for kvaliteten af din nattesøvn, så anbefaler vores specialister her hos Schwarz Senge altid, at du køber en rigtig god madras. Den rette madras giver den overordnede støtte til din krop, og her er Carpe Diem-madrasser kendt for at udmærke sig. Madrasser fra Carpe Diem former sig grundet deres unikke materialer og udformning nemt efter kroppens naturlige konturer. Carpe Diem-madrasser er udviklet til at tilpasse sig dig og din krop samt kroppens bevægelser, mens du sover. Det giver en mere rolig og stabil søvn og overordnet komfort. Madrasser fra Carpe Diem er blandt de absolut bedste madrasser på markedet, hvorfor de udgør en øjensynlig del af vores sortiment.

Vores specialister og gratis rygtest hjælper dig med at finde den rette Carpe Diem-madras

Er du i tvivl om hvilken madras fra Carpe Diem, der passer bedst til dig, har du selvfølgelig mulighed for at kigge forbi vores forretning og prøve alle modellerne, inden du træffer den endelige beslutning. En gratis rygtest foretaget af vores specialister kan ydermere hjælpe dig til at afgøre, hvilken af de mange Carpe Diem-madrasser, du bør vælge. Du finder os i vores store forretning på Østerbro i København. Her er samlet en stor mængde viden om senge og madrasser, da Schwarz har solgt senge i flere generationer, og samtidig følger udviklingen i branchen tæt.