4237

Jensen TempSmart topmadras

Udsalgspris 4.237,00 kr Vejl. pris 6.518,00 kr

TempSmart™ er en topmadras med “termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager en urolig søvn.


Læs mere om Jensen TempSmart topmadras.

Book gratis konsultation

Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

  60 dage ombytningsret
  Gratis digital rygtest
  71 års erfaring
  Kun anerkendte brands
Delbetaling
424 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 4.237 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 424 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.237 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Lagerstatus:På lager
Beskrivelse

TempSmart™ er en topmadras med “termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingninger, som forårsager en urolig søvn.

Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigive overflødig varme efter behov.

På den måde forhindrer mikrokapslerne overophedning eller kulde og optimerer din søvnkvalitet.

TempSmart™ har en kerne af Innergetic® Latex, der giver bedst mulig luft- og fugttransport.

Den åbne cellestruktur i Innergetic® sørger for rigtig gode luft- og fugttransporterende egenskaber.

Kernen er perforeret og rillet. Perforeringen sikrer optimal ventilation, mens rillerne giver en blødere og hårdere side.

Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere.

Topmadrassen har i tillæg Soft Touch for ekstra følelse af blødhed.

Svanemærket Øko-Tex certificeret
Specifikationer
Mere information
Åndbarhed Meget høj
Svanemærket Ja
Øko-tex certificeret Ja
Temperatur regulerende Ja
Håndbygget Nej
Uafhængig fjederbevægelse Nej
Levering

Vores chauffører, som er specielt uddannet og omhyggelige, gør deres bedste, men det skal være muligt at komme ind med varerne på adressen.

Vi leverer og opstiller Deres nye seng i soveværelset, og tager evt. deres gamle madras/seng med retur mod betaling - dette aftales med sælger.

Afhenter du selv varerne i butikken, gøres der opmærksom på, at der 1-2 dage i forvejen skal ringes og aftales afhentning med sælger.

Kvalitet dengang og nu

Schwarz udefra
Schwarz udefra
Schwarz butik
Schwarz dengang

I 1950 slog min bedstefar, Harry Schwarz, for første gang dørene op til Schwarz Sengeudstyr på Østerbro. Han hjalp de Københavnske kvinder med at vaske dynevåret i de magre efterkrigsår. Hurtigt blev forretningen udvidet med fuldt fjervaskeri, egen dyneproduktion og sågar salg af sengetøj.

Jeg er vokset op i en familie dybt begravet i dun, metervarer og ægte kvalitet. Det er netop den ægte kvalitet - kvalitet som kan mærkes, men ikke beskrives, som vi forhandler hos Schwarz.

Når først du har sovet i en ordentlig seng én gang, vil du aldrig sove i en dårlig seng igen - Vi ved nemlig, at der er ingen der vil gå på kompromis med deres nattesøvn.

Sammen med mine dygtige medarbejdere sætter jeg hver dag barren højere for kvalitet, god service og personligt tilpassede løsninger. Det vil jeg love dig, at du kan mærke når du træder ind over dørtrinnet.

Book gratis konsultation

En seng er ikke bare en seng - og din perfekte seng er ikke den samme som din nabos.

Det ved vi hos Schwarz. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi finder den helt perfekte seng til dig, din krop og budget.

  Få gratis digital rygtest

  Undgå ventetid i butikken

  Få personlige råd af en certificeret specialist


Book konsultation

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende.
Læs mere om testen

Schwarz ansatte

Alt indenfor senge siden 1950

Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950