5837

Jensen Split-top Softline III Topmadras

Udsalgspris 5.837,00 kr Vejl. pris 8.981,00 kr
Mange kunder har efterspurgt en topmadras som dækker hele elevations sengen, så man ungår revnen mellem elevationerne, nu er den her SplitTopper.


Læs mere om Jensen Split-top Softline III Topmadras.

Book gratis konsultation

Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

  60 dage ombytningsret
  Gratis digital rygtest
  71 års erfaring
  Kun anerkendte brands
Lagerstatus:På lager
Beskrivelse

BESKRIVELSE:

Jensen SoftLine III har en kerne i Innergetic Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergetic søger for rigtig gode luft- og fugttranspoterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikre en optimal ventilationsevne. Den riflede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i natur latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. Højde 9 cm.

Hvad er en SplitTopper?

Mange af vore kunder med elevations senge har efterspurgt en heldækkende topmadras, for at undgå en sprække mellem madrasserne.

Den øverste del af overmadrassen er delt, noget som gør det muligt at hæve hovedenden af sengen uden at forstyrre partneren. Fodenden er som en almindelig topmadras. SplitTopper findes i Softline I - II - II og SmatTempTM. Betrækket kan dels og vaskes ved 60 grader (bortset fra SmarTempTM som skal vaskes ved 40 grader).

  • Vaskbart betræk 60 grader.
  • 5 cm Innergetic Latex
  • Højde 9 cm/90 cm. slids
Specifikationer
Mere information
Svanemærket Nej
Øko-tex certificeret Nej
Temperatur regulerende Nej
Håndbygget Nej
Uafhængig fjederbevægelse Nej
Levering

Vores chauffører, som er specielt uddannet og omhyggelige, gør deres bedste, men det skal være muligt at komme ind med varerne på adressen.

Vi leverer og opstiller Deres nye seng i soveværelset, og tager evt. deres gamle madras/seng med retur mod betaling - dette aftales med sælger.

Afhenter du selv varerne i butikken, gøres der opmærksom på, at der 1-2 dage i forvejen skal ringes og aftales afhentning med sælger.

Kvalitet dengang og nu

Schwarz udefra
Schwarz udefra
Schwarz butik
Schwarz dengang

I 1950 slog min bedstefar, Harry Schwarz, for første gang dørene op til Schwarz Sengeudstyr på Østerbro. Han hjalp de Københavnske kvinder med at vaske dynevåret i de magre efterkrigsår. Hurtigt blev forretningen udvidet med fuldt fjervaskeri, egen dyneproduktion og sågar salg af sengetøj.

Jeg er vokset op i en familie dybt begravet i dun, metervarer og ægte kvalitet. Det er netop den ægte kvalitet - kvalitet som kan mærkes, men ikke beskrives, som vi forhandler hos Schwarz.

Når først du har sovet i en ordentlig seng én gang, vil du aldrig sove i en dårlig seng igen - Vi ved nemlig, at der er ingen der vil gå på kompromis med deres nattesøvn.

Sammen med mine dygtige medarbejdere sætter jeg hver dag barren højere for kvalitet, god service og personligt tilpassede løsninger. Det vil jeg love dig, at du kan mærke når du træder ind over dørtrinnet.

Book gratis konsultation

En seng er ikke bare en seng - og din perfekte seng er ikke den samme som din nabos.

Det ved vi hos Schwarz. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi finder den helt perfekte seng til dig, din krop og budget.

  Få gratis digital rygtest

  Undgå ventetid i butikken

  Få personlige råd af en certificeret specialist


Book konsultation

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende.
Læs mere om testen

Schwarz ansatte

Alt indenfor senge siden 1950

Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950