27293

Jensen Prestige Nordic Seamless

Udsalgspris 27.293,00 kr Vejl. pris 41.990,00 kr
Book gratis konsultation

Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

  60 dage ombytningsret
  Gratis digital rygtest
  71 års erfaring
  Kun anerkendte brands
Lagerstatus:På lager
Beskrivelse

Jensen Nordic Seamless Prestiger boxmadras.

Beskrivelse:

Seamless er en hel tekstilløsning som dækker hele rammen.

Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.

Denne nye sengeløsning giver også mulighed for en hel liggeflade, uden hårde kanter i midten.

Jensen Aloy@ fjedersystem:

Jensen Pocket on Pocket teknologi er helt nye og opgraderede fjedersystemer.


Jensen Pocket on Pocket i alle madrassens lag skaber en helt ny verden inden for liggekomfort – en dybere komfort og mere stabil madras.

Softline III Topmadras : Jensen SoftLine III har indlæg af Innergetic® Latex 5 cm.

Betrækket til SoftLine III er lavet af Kairo, en viskose af meget høj kvalitet som har de bedste fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber.

Højde 9 cm

Jørgen fortæller

Denne boxmadras-serie er valgt, fordi den er nyskabelse inden for madrastypen. Den er med Jensen Super Aloy-fjedre med lidt ekstra højde, så den passer til næsten alle. Den er opbygget, så den kan ændres til én stor madras uden revne i midten. De kalder det Nordic Seamless. Så spørger kunder, om den kan komme ind alle steder, er svaret ”ja”. Ganske simpelt en genistreg.

Jørgen Schwarz

Jørgen Schwarz, 3. generation
  35 42 78 20

Specifikationer
Mere information
Svanemærket Nej
Øko-tex certificeret Nej
Temperatur regulerende Nej
Håndbygget Nej
Uafhængig fjederbevægelse Nej
Levering

Vores chauffører, som er specielt uddannet og omhyggelige, gør deres bedste, men det skal være muligt at komme ind med varerne på adressen.

Vi leverer og opstiller Deres nye seng i soveværelset, og tager evt. deres gamle madras/seng med retur mod betaling - dette aftales med sælger.

Afhenter du selv varerne i butikken, gøres der opmærksom på, at der 1-2 dage i forvejen skal ringes og aftales afhentning med sælger.

Kvalitet dengang og nu

Schwarz udefra
Schwarz udefra
Schwarz butik
Schwarz dengang

I 1950 slog min bedstefar, Harry Schwarz, for første gang dørene op til Schwarz Sengeudstyr på Østerbro. Han hjalp de Københavnske kvinder med at vaske dynevåret i de magre efterkrigsår. Hurtigt blev forretningen udvidet med fuldt fjervaskeri, egen dyneproduktion og sågar salg af sengetøj.

Jeg er vokset op i en familie dybt begravet i dun, metervarer og ægte kvalitet. Det er netop den ægte kvalitet - kvalitet som kan mærkes, men ikke beskrives, som vi forhandler hos Schwarz.

Når først du har sovet i en ordentlig seng én gang, vil du aldrig sove i en dårlig seng igen - Vi ved nemlig, at der er ingen der vil gå på kompromis med deres nattesøvn.

Sammen med mine dygtige medarbejdere sætter jeg hver dag barren højere for kvalitet, god service og personligt tilpassede løsninger. Det vil jeg love dig, at du kan mærke når du træder ind over dørtrinnet.

Book gratis konsultation

En seng er ikke bare en seng - og din perfekte seng er ikke den samme som din nabos.

Det ved vi hos Schwarz. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi finder den helt perfekte seng til dig, din krop og budget.

  Få gratis digital rygtest

  Undgå ventetid i butikken

  Få personlige råd af en certificeret specialist


Book konsultation

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende.
Læs mere om testen

Schwarz ansatte

Alt indenfor senge siden 1950

Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950