18790

Jensen Ambassadør Kontinental Seng

Udsalgspris 18.790,00 kr Vejl. pris 28.909,00 kr

Jensen er stadig på jagt efter nye løsninger, innovationer og materialer for at udvikle optimal liggekomfort. Ambassadør har Jensen® Originale Zone System med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen og holder en utrolig høj standard.


Læs mere om Jensen Ambassadør Kontinental Seng.

Book gratis konsultation

Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

  60 dage ombytningsret
  Gratis digital rygtest
  71 års erfaring
  Kun anerkendte brands
Lagerstatus:På lager
Beskrivelse

 

Jensen Ambassadør Kontinental Seng

Beskrivelse:

Ambassadør Kontinental Seng har Jensen® Originale Zone System med blød skulderzone og indbygget støtte til korsryggen, og holder en utrolig høj standard.

Ambassadør har Jensen® Originale Zonesystem med Jensen® Aloy® pocketfjedre (12 cm). Jensen Ambassadør har et moderne design, og leveres i eksklusive møbelstoffer fra Beaulieu i farverne natur, beige, brun og anthracite.

Der findes også komplementerende design stoffer til hovedgavlen. Jensen Prestige har dobbelt syninger med diskret broderet logo på den nedre forkant. Overmadrassen på Jensen Prestige er en SoftLine III.

Jensen Aloy@ fjedersystem:

Jensen Pocket on Pocket teknologi er helt nye og opgraderede fjedersystemer. Jensen Pocket on Pocket i alle madrassens lag skaber en helt ny verden inden for liggekomfort – en dybere komfort og mere stabil madras.

Softline III Topmadras :

Jensen SoftLine III har indlæg af Innergetic® Latex 5 cm.
Betrækket til SoftLine III er lavet af Kairo, en viskose af meget høj kvalitet som har de bedste fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber.
Højde: 9 cm

Hovedgavl: pris er excl. hovedgavl

  1. Jensen Topmadras SoftLine III
  2. Jensen Aloy® Pocket 12 cm
  3. Cellex XS 4 cm
  4. Jensen Support Pocket 12,5 cm / Jensen Reflect Pocket 7 cm
  5. incl. træ eller stålben

 

Jørgen fortæller

Denne kontinentalseng har jeg valgt ud som value for money. Den har alle kontinentalsenges fordele og er en seng, som henvender sig til et bredt publikum.

Jørgen Schwarz

Jørgen Schwarz, 3. generation
  35 42 78 20

Specifikationer
Mere information
Svanemærket Nej
Øko-tex certificeret Nej
Temperatur regulerende Nej
Håndbygget Nej
Uafhængig fjederbevægelse Nej
Levering

Vores chauffører, som er specielt uddannet og omhyggelige, gør deres bedste, men det skal være muligt at komme ind med varerne på adressen.

Vi leverer og opstiller Deres nye seng i soveværelset, og tager evt. deres gamle madras/seng med retur mod betaling - dette aftales med sælger.

Afhenter du selv varerne i butikken, gøres der opmærksom på, at der 1-2 dage i forvejen skal ringes og aftales afhentning med sælger.

Kvalitet dengang og nu

Schwarz udefra
Schwarz udefra
Schwarz butik
Schwarz dengang

I 1950 slog min bedstefar, Harry Schwarz, for første gang dørene op til Schwarz Sengeudstyr på Østerbro. Han hjalp de Københavnske kvinder med at vaske dynevåret i de magre efterkrigsår. Hurtigt blev forretningen udvidet med fuldt fjervaskeri, egen dyneproduktion og sågar salg af sengetøj.

Jeg er vokset op i en familie dybt begravet i dun, metervarer og ægte kvalitet. Det er netop den ægte kvalitet - kvalitet som kan mærkes, men ikke beskrives, som vi forhandler hos Schwarz.

Når først du har sovet i en ordentlig seng én gang, vil du aldrig sove i en dårlig seng igen - Vi ved nemlig, at der er ingen der vil gå på kompromis med deres nattesøvn.

Sammen med mine dygtige medarbejdere sætter jeg hver dag barren højere for kvalitet, god service og personligt tilpassede løsninger. Det vil jeg love dig, at du kan mærke når du træder ind over dørtrinnet.

Book gratis konsultation

En seng er ikke bare en seng - og din perfekte seng er ikke den samme som din nabos.

Det ved vi hos Schwarz. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi finder den helt perfekte seng til dig, din krop og budget.

  Få gratis digital rygtest

  Undgå ventetid i butikken

  Få personlige råd af en certificeret specialist


Book konsultation

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende.
Læs mere om testen

Schwarz ansatte

Alt indenfor senge siden 1950

Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950