37798

GETAMA RM 20 sengeramme inkl. sengebund GETAMA Advanced madras og Naturlatex topmadras

Udsalgspris 37.798,00 kr Vejl. pris 37.798,00 kr

RM20 massiv egetræs sengeramme incl. gavl med 2 stk. planbunde med zoneindstilling, GETAMA 747 advanced madrasser og topmadras i naturlatex.


Læs mere om GETAMA RM 20 sengeramme inkl. sengebund GETAMA Advanced madras og Naturlatex topmadras.

Book gratis konsultation

Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

  60 dage ombytningsret
  Gratis digital rygtest
  71 års erfaring
  Kun anerkendte brands
Delbetaling
3.780 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 37.798 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 3.780 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 37.798 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Lagerstatus:På lager
Beskrivelse

RM20 massiv egetræs-sengeramme, er en sengeramme man vælger, hvis man holder af godt håndværk. RM20 er noget af det fineste, danske møbelsnedkere kan præstere.

Alt træ bliver særligt udvalgt til hver enkelt seng, således at sengene bliver unikke og fremstår ensartet i udtrykket - over alt på sengerammen.

Sengerammen bliver bygget af de samme møbelsnedkere, der også bygger de danske klassikere fra bl.a Wegner, som GETAMA også producere.

         TILBUD INDEHOLDER:

  • 1 RM20 sengeramme med gavl
  • 2 stk planbunde med zoneindstilling
  • 1 stk Getama Advanced springmadras (kan leveres med delt hårdhed) med 2 lag fjedre - pocketzone/X-pocket
  • Rami stof i 12 varianter på siderne
  • Topmadras i naturlatex
Svanemærket Øko-Tex certificeret
Specifikationer
Mere information
Åndbarhed Høj
Svanemærket Ja
Øko-tex certificeret Ja
Temperatur regulerende Nej
Håndbygget Ja
Uafhængig fjederbevægelse Ja
Levering

Vores chauffører, som er specielt uddannet og omhyggelige, gør deres bedste, men det skal være muligt at komme ind med varerne på adressen.

Vi leverer og opstiller Deres nye seng i soveværelset, og tager evt. deres gamle madras/seng med retur mod betaling - dette aftales med sælger.

Afhenter du selv varerne i butikken, gøres der opmærksom på, at der 1-2 dage i forvejen skal ringes og aftales afhentning med sælger.

Kvalitet dengang og nu

Schwarz udefra
Schwarz udefra
Schwarz butik
Schwarz dengang

I 1950 slog min bedstefar, Harry Schwarz, for første gang dørene op til Schwarz Sengeudstyr på Østerbro. Han hjalp de Københavnske kvinder med at vaske dynevåret i de magre efterkrigsår. Hurtigt blev forretningen udvidet med fuldt fjervaskeri, egen dyneproduktion og sågar salg af sengetøj.

Jeg er vokset op i en familie dybt begravet i dun, metervarer og ægte kvalitet. Det er netop den ægte kvalitet - kvalitet som kan mærkes, men ikke beskrives, som vi forhandler hos Schwarz.

Når først du har sovet i en ordentlig seng én gang, vil du aldrig sove i en dårlig seng igen - Vi ved nemlig, at der er ingen der vil gå på kompromis med deres nattesøvn.

Sammen med mine dygtige medarbejdere sætter jeg hver dag barren højere for kvalitet, god service og personligt tilpassede løsninger. Det vil jeg love dig, at du kan mærke når du træder ind over dørtrinnet.

Book gratis konsultation

En seng er ikke bare en seng - og din perfekte seng er ikke den samme som din nabos.

Det ved vi hos Schwarz. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi finder den helt perfekte seng til dig, din krop og budget.

  Få gratis digital rygtest

  Undgå ventetid i butikken

  Få personlige råd af en certificeret specialist


Book konsultation

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende.
Læs mere om testen

Schwarz ansatte

Alt indenfor senge siden 1950

Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950