43700

Getama Advanced kontinental seng

Udsalgspris 43.700,00 kr
Getama nye Advanced kontinental seng er løsningen, hvis man ønsker en lidt højere seng. Kan leveres som 1 stor dobbelt madras med hver sin hårdhed. 12 flotte farver i Hør/bomuld


Læs mere om Getama Advanced kontinental seng.

Book gratis konsultation

Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

  60 dage ombytningsret
  Gratis digital rygtest
  71 års erfaring
  Kun anerkendte brands
Lagerstatus:På lager
Beskrivelse
Getama Advanced Kontinentalseng med triple affjedring A + B Advanced kontinentalseng er vores luksusudgave med 3 lag fjedre, hvilket vil sige, at den bliver relativ hårdere, jo mere den belastes. Beskrivelse: Bundramme: Solid træramme med 16 lameller Bonnel fjederinglæg(150 fjedre/m2, 1,9 mm tråd) Bundpolster med hørfilt. Fjedersektion hovedmadras: GETAMA POCKET ZONE 12 CM X-POCKET 5 CM blød Polstring: Hørvat, naturskum hypesoft Bolster af bomuld/viscose med indbygget strækmateriale på liggefladen. Rami stof lavet af plantefibre i familie med hør - 12 farver Hårhedsgrad: A=Fast B=Medium PRISER ER INCL. 7SOVER TOPMADRAS NATURLATEX excl. ben og gavl
Specifikationer
Mere information
Svanemærket Nej
Øko-tex certificeret Nej
Temperatur regulerende Nej
Håndbygget Nej
Uafhængig fjederbevægelse Nej
Levering

Vores chauffører, som er specielt uddannet og omhyggelige, gør deres bedste, men det skal være muligt at komme ind med varerne på adressen.

Vi leverer og opstiller Deres nye seng i soveværelset, og tager evt. deres gamle madras/seng med retur mod betaling - dette aftales med sælger.

Afhenter du selv varerne i butikken, gøres der opmærksom på, at der 1-2 dage i forvejen skal ringes og aftales afhentning med sælger.

Getama Advanced kontinental seng
Dansk håndbygget kvalitet
Posefjedrer
Getama Advanced kontinental seng
Getama Advanced kontinental seng
Flotte farver

Kvalitet dengang og nu

Schwarz udefra
Schwarz udefra
Schwarz butik
Schwarz dengang

I 1950 slog min bedstefar, Harry Schwarz, for første gang dørene op til Schwarz Sengeudstyr på Østerbro. Han hjalp de Københavnske kvinder med at vaske dynevåret i de magre efterkrigsår. Hurtigt blev forretningen udvidet med fuldt fjervaskeri, egen dyneproduktion og sågar salg af sengetøj.

Jeg er vokset op i en familie dybt begravet i dun, metervarer og ægte kvalitet. Det er netop den ægte kvalitet - kvalitet som kan mærkes, men ikke beskrives, som vi forhandler hos Schwarz.

Når først du har sovet i en ordentlig seng én gang, vil du aldrig sove i en dårlig seng igen - Vi ved nemlig, at der er ingen der vil gå på kompromis med deres nattesøvn.

Sammen med mine dygtige medarbejdere sætter jeg hver dag barren højere for kvalitet, god service og personligt tilpassede løsninger. Det vil jeg love dig, at du kan mærke når du træder ind over dørtrinnet.

Book gratis konsultation

En seng er ikke bare en seng - og din perfekte seng er ikke den samme som din nabos.

Det ved vi hos Schwarz. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi finder den helt perfekte seng til dig, din krop og budget.

  Få gratis digital rygtest

  Undgå ventetid i butikken

  Få personlige råd af en certificeret specialist


Book konsultation

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende.
Læs mere om testen

Schwarz ansatte

Alt indenfor senge siden 1950

Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950