5149

Dunlopillo Madras Pure White 16 cm

Udsalgspris 5.149,00 kr Vejl. pris 10.298,00 kr

Den vendbare Natura White madras giver dig altid et helt perfekt soveklima, da den åbne cellestruktur giver optimal åndbarhed.

 


Læs mere om Dunlopillo Madras Pure White 16 cm.

Book gratis konsultation

Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

  60 dage ombytningsret
  Gratis digital rygtest
  71 års erfaring
  Kun anerkendte brands
Delbetaling
515 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 5.149 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 515 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.149 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Lagerstatus:På lager
Beskrivelse

BESKRIVELSE:

Den vendbare Pure White madras giver dig altid et helt perfekt soveklima, da den åbne cellestruktur giver optimal åndbarhed.

Den vendbare Natura White madras er polstret med et kraftigt quiltet hvidt madrasbetræk. Madrassen er fremstillet i Dunlopillo naturlatex og har 7 indbyggede komfortzoner for optimal støtte.

Leveres i hvid, Betrækket er aftagligt, og er vaskbart ved 60 grader.

 

Farver

Hvid

Fordele ved at vælge Dunlopillo Pure madras

  • Åndbar naturlig latex
  • Flexibel latex med 7 komfortzoner
  • Allergivenlig
  • 15 års sætnings garanti

 

 

 

 

 

Jørgen fortæller

Dunlopillo har vi forhandlet i mere end 40 år. De Dunlopillo, vi har i dag, er en videreudvikling af den originale opskrift med naturlatex. Pure White vendbare madrasser er tro mod det oprindelige koncept, fordi de er opbygget omkring en kerne af naturlatex. Det var sådan det hele startede. De kan bruges til alle slags sengebunde, også til elevationsbunde. Vores absolut mest solgte vendbare madras har en ufattelig levetid - op til 20 år. Vi har den ofte på tilbud - tjek under tilbud. Vendbare madrasser med fjedre i denne prisklasse kan slet ikke måle sig med denne unikke madras.

Jørgen Schwarz

Jørgen Schwarz, 3. generation
  35 42 78 20

Specifikationer
Mere information
Svanemærket Nej
Øko-tex certificeret Nej
Temperatur regulerende Nej
Håndbygget Nej
Uafhængig fjederbevægelse Nej
Levering

Vores chauffører, som er specielt uddannet og omhyggelige, gør deres bedste, men det skal være muligt at komme ind med varerne på adressen.

Vi leverer og opstiller Deres nye seng i soveværelset, og tager evt. deres gamle madras/seng med retur mod betaling - dette aftales med sælger.

Afhenter du selv varerne i butikken, gøres der opmærksom på, at der 1-2 dage i forvejen skal ringes og aftales afhentning med sælger.

Kvalitet dengang og nu

Schwarz udefra
Schwarz udefra
Schwarz butik
Schwarz dengang

I 1950 slog min bedstefar, Harry Schwarz, for første gang dørene op til Schwarz Sengeudstyr på Østerbro. Han hjalp de Københavnske kvinder med at vaske dynevåret i de magre efterkrigsår. Hurtigt blev forretningen udvidet med fuldt fjervaskeri, egen dyneproduktion og sågar salg af sengetøj.

Jeg er vokset op i en familie dybt begravet i dun, metervarer og ægte kvalitet. Det er netop den ægte kvalitet - kvalitet som kan mærkes, men ikke beskrives, som vi forhandler hos Schwarz.

Når først du har sovet i en ordentlig seng én gang, vil du aldrig sove i en dårlig seng igen - Vi ved nemlig, at der er ingen der vil gå på kompromis med deres nattesøvn.

Sammen med mine dygtige medarbejdere sætter jeg hver dag barren højere for kvalitet, god service og personligt tilpassede løsninger. Det vil jeg love dig, at du kan mærke når du træder ind over dørtrinnet.

Book gratis konsultation

En seng er ikke bare en seng - og din perfekte seng er ikke den samme som din nabos.

Det ved vi hos Schwarz. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi finder den helt perfekte seng til dig, din krop og budget.

  Få gratis digital rygtest

  Undgå ventetid i butikken

  Få personlige råd af en certificeret specialist


Book konsultation

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende.
Læs mere om testen

Schwarz ansatte

Alt indenfor senge siden 1950

Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950