Carpe Diem shop-in-shop

Her hos Schwarz Senge har vi sikret os retten til at være premium forhandlere af de eksklusive og luksuriøse Carpe Diem senge. For at markere dette har vi indrettet en Carpe Diem shop in shop, hvor du kan opleve sengene, i den kontekst, som de er tiltænkt fra den svenske producents side. Vi har gjort os umage for at få både senge og tilbehør til at spille sammen i et fantastisk helhedsindtryk.

Når vi tager dig med ind i vores nye univers, vil det indeholde det komplette program fra Carpe Diem, inklusive smagfulde accessoires. Derudover vil du opleve, at vi har de nyeste modeller fra Carpe Diem, så du kan vælge din seng fra det mest tidssvarende og opdaterede sortiment. I denne sammenhæng er det værd at nævne, at senge fra Carpe Diem indeholder et væld af innovative funktioner og har et velovervejet ergonomisk design.

Som kunde vil du få en usammenlignelig oplevelse i den dedikerede Carpe Diem-afdeling i vores butik. Vi har indrettet det sådan, at du har de bedste muligheder for at forestille dig sengen i dit eget soveværelse. Selvfølgelig sørger vi også for, at du føler dig hjemme, når du besøger vores Carpe Diem shop in shop. Med minimum 15 års erfaring vil vores brandcertificerede konsulenter tage godt imod dig og fortælle dig alt, der er værd at vide om vores senge. På den måde er du perfekt klædt på til at tage beslutningen om din nye seng. Kom endelig ind i vores butik, og dan dig et indtryk af Carpe Diem universet.

Se online udvalg
Flying bed 2022

Carpe Diem - nordisk design når det er bedst

Designerne fra Carpe Diem henter inspiration fra det vestlige Sverige. Her mødes det frådende hav med fredfyldte klipper og lyngmarker. Disse kontraster i naturen ligger dybt i Carpe Diems DNA. Faktisk ligger de helt nede i tekstilerne, der eksempelvis leveres af de anerkendte mærker Designers Guild og Romo Group, og som fås i mange forskellige nuancer og strukturer.

I sengene samler Carpe Diems designere de lækre tekstiler, nordisk fyrretræ, Talalay latex og organisk bomuld. Hele processen varetages af en og samme medarbejder, som laver sengen ved håndkraft og til slut signerer sengens stel for et personligt kvalitetsstempel.

Skab dit helt eget look

Selvom designerne har fuldstændig styr på at sammensætte sengene, er der mange muligheder for at justere sin Carpe Diem seng efter behag. Dele som ben og gavle kan skiftes ud eller tilføjes senere, hvis man skulle have brug for eller lyst til det. Når trends rammer eller forsvinder fra markedet, og man får lyst til at prøve noget nyt, kan dette være meget fordelagtigt.

For Carpe Diem handler det ikke kun om at lave en pæn seng, men også om at respektere folks unikke behov. Derfor sigter de efter at balancere en enestående stil i designet med den ypperste komfort.

Sandö kontinentalseng

Skarpt design med sundheden i højsædet

Carpe Diem Beds blev stiftet af kiropraktoren Börje Thulekär, hvorfor afsættet for sengevirksomheden er en stor indsigt i menneskets fysiologi og anatomi. Teknologien, som indarbejdes i deres senge, er udviklet ud fra ønsket om at passe på ryggen.

Hvad angår fjedrene i deres senge har producenten udviklet et system, hvor hver individuel fjeder tilpasser sig kroppens position. Dette giver forrygende forudsætninger for den gode natsøvn. Du vil kunne finde modeller med fjedersystemer bestående af to lag stållommer oven på et viskoselastisk lag, hvilket giver en særdeles føjelig og behagelig seng.

Det viskoselastiske lag er lavet i samarbejde med massageterapeuter og en enhed med speciale i rygsøjlen fra Sahlgrenska Universitetshospital. Det er denne teknologi, der gør, at fjedrene synker under pres, frem for at presse tilbage. Som en betydelig detalje giver dette optimal blodcirkulation, så du mindsker risikoen for at vågne med en sovende arm eller andre former for ubehag i kroppen.

Indstil din Carpe Diem seng til at passe dig

Hvad angår selve sengen, vil du finde sengemodeller fra Carpe Diem, der har bevægelige midtesektioner. Disse skaber den perfekte afstemning mellem din ryg og din hofte, hvilket kroppen kan have rigtigt godt af efter en lang dag.

I flere af de justerbare modeller finder du også lændestøtte, så du kan sidde på en ergonomisk korrekt måde i sengen. Desuden er der modeller med blød polyester-foring, hvilket sikrer komfort, når man justerer sengen. I de nyeste modeller vil du endda kunne finde lys, indbyggede massagefunktioner og genopladelige batterier. Alt i alt er Carpe Diem senge nogle af markedets mest innovative og luksuriøse.

Af alle de ovenstående grunde bør du bestemt overveje at komme forbi vores Carpe Diem shop in shop. Hos os kan du ovenikøbet få en gratis rygtest og - opmåling, ligesom leveringen og monteringen af sengen ikke skal koste dig noget. Se sengenes mange funktioner i aktion, og bliv klogere på, hvilken seng, der passer bedst til din krop og dine behov.