55990

Carpe Diem Sandö Kontinental seng

Udsalgspris 55.990,00 kr Vejl. pris 79.987,00 kr

  Leveringstid: Efter aftale

SCHWARZ SENGE PREMIUM FORHANDLER

Hos os oplever du det største udvalg af Carpe Diem Beds senge og modtager rådgivning i en brandcertificeret butik.


Læs mere om Carpe Diem Sandö Kontinental seng .

Book gratis konsultation

Vi står inde for alle vores senge og yder 60 dages ombytningsret. For at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov, kræver det at du booker en konsultation i vores forretning på Østerbro. Klik på knappen ovenfor og book tid til en gratis konsultation.

  60 dage ombytningsret
  Gratis digital rygtest
  71 års erfaring
  Kun anerkendte brands
Lagerstatus:På lager
Beskrivelse

              

BESKRIVELSE:
Sandö er vores mest populære kontinentalseng. Sandö udmærker sig med tre unikt samarbejdende fjedersystemer, der løfter din søvn- og livskvalitet et niveau op.
Sandö indeholder det nye patenterede Carpe Diem Beds Contour System, som i endnu højere grad tager sig af kroppens konturer og fremspring såsom skulder, hofte og balder. Sammen med fjederdybden giver det dig en fornemmelse af vægtløshed, som simpelthen skal opleves.

Topmadras pris eksempel : Prestige  talalay latex  

Højde inkl. topmadras: 55 cm
Anbefalet benhøjde: 13 cm

Priser er incl. prestige topmadras & excl. ben. og hovedgavl

Jørgen fortæller

"Sandö kontinentalsengen" er svaret, når kunder spørger, hvilken seng jeg selv sover i. Det er ikke den dyreste seng, vi har, men den har det hele inklusive et majestætisk look, Og så er den rigtig god, hvis der er stor forskel i vægten på de to personer. Den har nemlig et ekstra lag X-pocket-fjedre, der dæmper, så man ikke forstyrrer den anden, når man vender sig. Vi har i de sidste 15 år solgt rigtig af mange denne seng, og kunder vender tilbage og fortæller os, at det er den bedste investering de har foretaget i hjemmet. Ofte sælger vi en Sandö på grund af en anbefaling fra en tidligere kunde.

Jørgen Schwarz

Jørgen Schwarz, 3. generation
  35 42 78 20

Specifikationer
Mere information
Leveringstid Efter aftale
Svanemærket Nej
Øko-tex certificeret Nej
Temperatur regulerende Nej
Håndbygget Nej
Uafhængig fjederbevægelse Nej
Levering

Vores chauffører, som er specielt uddannet og omhyggelige, gør deres bedste, men det skal være muligt at komme ind med varerne på adressen.

Vi leverer og opstiller Deres nye seng i soveværelset, og tager evt. deres gamle madras/seng med retur mod betaling - dette aftales med sælger.

Afhenter du selv varerne i butikken, gøres der opmærksom på, at der 1-2 dage i forvejen skal ringes og aftales afhentning med sælger.

Carpe Diem Sandö Kontinental seng
Det patenterede fjedersystem
Mange flotte designer sengeben
Carpe Diem Sandö Kontinental seng
Carpe Diem Sandö Kontinental seng
Flere gavle at vælge imellem

Kvalitet dengang og nu

Schwarz udefra
Schwarz udefra
Schwarz butik
Schwarz dengang

I 1950 slog min bedstefar, Harry Schwarz, for første gang dørene op til Schwarz Sengeudstyr på Østerbro. Han hjalp de Københavnske kvinder med at vaske dynevåret i de magre efterkrigsår. Hurtigt blev forretningen udvidet med fuldt fjervaskeri, egen dyneproduktion og sågar salg af sengetøj.

Jeg er vokset op i en familie dybt begravet i dun, metervarer og ægte kvalitet. Det er netop den ægte kvalitet - kvalitet som kan mærkes, men ikke beskrives, som vi forhandler hos Schwarz.

Når først du har sovet i en ordentlig seng én gang, vil du aldrig sove i en dårlig seng igen - Vi ved nemlig, at der er ingen der vil gå på kompromis med deres nattesøvn.

Sammen med mine dygtige medarbejdere sætter jeg hver dag barren højere for kvalitet, god service og personligt tilpassede løsninger. Det vil jeg love dig, at du kan mærke når du træder ind over dørtrinnet.

Book gratis konsultation

En seng er ikke bare en seng - og din perfekte seng er ikke den samme som din nabos.

Det ved vi hos Schwarz. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi finder den helt perfekte seng til dig, din krop og budget.

  Få gratis digital rygtest

  Undgå ventetid i butikken

  Få personlige råd af en certificeret specialist


Book konsultation

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende.
Læs mere om testen

Schwarz ansatte

Alt indenfor senge siden 1950

Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950