2799

Butterfly Silkesengesæt

Udsalgspris 2.799,00 kr

Den optimale luksus opnås, når man sammen med silkedyne i silkebolster anvender vores eksklusive silkesengetøj. Silke er glat, og man skulle tro, at silkebolster i silkebetræk ville give en mere "levende dyne". Men erfaring viser, at dette ikke er tilfældet. Endvidere har silkefyldet i silkesengetøjet en evne til at "flyde ud" og pakke omkring kroppen, så silkedynen ligger mindst lige så stabilt som en dundyne.


Læs mere om Butterfly Silkesengesæt.

- +
  60 dage ombytningsret
  Gratis digital rygtest
  71 års erfaring
  Kun anerkendte brands
Delbetaling
280 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.799 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 280 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.799 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Lagerstatus:På lager
Beskrivelse

Silkesengetøj fremstillet af den fineste morbærsilke, der er kendetegnet ved kraftig kvalitet og stor slidstyrke. Sengetøjet er satinvævet, og lukningen foregår ved hjælp af en lynlås. Dynebetrækket har bindebånd i hjørnerne, hvor dynen kan bindes fast, så den ikke stikker af, men ligger stabilt i betrækket

140x200/220 incl. 1 stk pudebetræk 60x63
Sengesæt til dobbeltdyner 2 stk pudebetræk 60x63

Levering

Vores chauffører, som er specielt uddannet og omhyggelige, gør deres bedste, men det skal være muligt at komme ind med varerne på adressen.

Vi leverer og opstiller Deres nye seng i soveværelset, og tager evt. deres gamle madras/seng med retur mod betaling - dette aftales med sælger.

Afhenter du selv varerne i butikken, gøres der opmærksom på, at der 1-2 dage i forvejen skal ringes og aftales afhentning med sælger.

Kvalitet dengang og nu

Schwarz udefra
Schwarz udefra
Schwarz butik
Schwarz dengang

I 1950 slog min bedstefar, Harry Schwarz, for første gang dørene op til Schwarz Sengeudstyr på Østerbro. Han hjalp de Københavnske kvinder med at vaske dynevåret i de magre efterkrigsår. Hurtigt blev forretningen udvidet med fuldt fjervaskeri, egen dyneproduktion og sågar salg af sengetøj.

Jeg er vokset op i en familie dybt begravet i dun, metervarer og ægte kvalitet. Det er netop den ægte kvalitet - kvalitet som kan mærkes, men ikke beskrives, som vi forhandler hos Schwarz.

Når først du har sovet i en ordentlig seng én gang, vil du aldrig sove i en dårlig seng igen - Vi ved nemlig, at der er ingen der vil gå på kompromis med deres nattesøvn.

Sammen med mine dygtige medarbejdere sætter jeg hver dag barren højere for kvalitet, god service og personligt tilpassede løsninger. Det vil jeg love dig, at du kan mærke når du træder ind over dørtrinnet.

Book gratis konsultation

En seng er ikke bare en seng - og din perfekte seng er ikke den samme som din nabos.

Det ved vi hos Schwarz. Derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi finder den helt perfekte seng til dig, din krop og budget.

  Få gratis digital rygtest

  Undgå ventetid i butikken

  Få personlige råd af en certificeret specialist


Book konsultation

Konsultationen er helt gratis og uforpligtende.
Læs mere om testen

Schwarz ansatte

Alt indenfor senge siden 1950

Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950
Schwarz - siden 1950